Ne hagyjuk, hogy a hippi pártaktivisták megakadályozzák, hogy megszépüljön a Közlekedési Múzeum!

Ne hagyjuk, hogy a hippi pártaktivisták megakadályozzák, hogy megszépüljön a Közlekedési Múzeum!

Újra akcióban a Ligetvédők, ezúttal a Közlekedési Múzeum rekonstrukcióját próbálják megakadályozni a hippik. Sikerült ráadásul egy olyan projektet betámadni, ahol pont nő a zöldterület nagysága.

Komoly politikai akció zajlik a Városliget megújítása ellen. A Párbeszéd Magyarországért – normális emberek kedvéért, akiknek lövésük sincs mi ez a szervezet, mondjuk el, hogy ezek a volt LMP-s bajnaista szakadárok – támogatásával mindent megtesznek azért, hogy a teljesen lepukkant Városliget olyan állapotban maradjon, ahogy most kinéz.

Eddig még valahogy magyarázható volt a kis akciózásuk. Hisz tényleg vágtak ki 20-30 éves korhadt ecetfákat a szakadt kis romkocsmájuk területén, a Kertemben. De a mostani akciójuknál azért joggal merül fel a kérdés, hogy „ezt így hogy?”volt.jpg

Ilyen volt a Közlekedési a századfordulóm

Csak azért, mert hogy itt a Közlekedési Múzeum felújításáról és a régi, háború előtti állapot helyreállításáról van szó. Az épület ugyanis álomszép volt az első világháború előtt, amikor felépült. Majd a második világháborúban bombatalálatot kapott, és a kommunisták tőlük megszokott módon egy hányadék művelődési ház szintjére tuningolták fel.ilyen_most.jpg

Így néz ki most a múzeum

Erre most jön a kormány és gyakorlatilag a földig lerombolja a mostanit azért, hogy az új-régi épület ismét teljes pompájában álljon a Liget oldalában. Méghozzá úgy, hogy az épület kívülről a 19. századi fényét idézze, míg belülről egy 21. századi vadonatúj múzeum várja a látogatókat. Bónusz a történetben, hogy a fákhoz még csak hozzá sem nyúlnának, valamint a zöldterület is nőne.lesz.jpg

Ilyen lesz a Közlekedési

Ezt nem akarja ez a – merészebb becslések szerint is – 40 fős hippi társaság. Álhíreket terjesztenek a rendőri brutalitásról. Ráláncolják magukat a munkagépekre. Külön vicc, hogy a videón lévő kiscsaj régóta ismert arc az ilyen kis tüntikékről. Életútja gyakorlatilag mindent elmond azzal kapcsolatban, hogy kikkel is van dolgunk.

Antal Nikoletta ugyanis korábban a Jobbik színeiben volt szavazatszámláló. Ezek után az MSZP színeiben indult el az önkormányzati választáson. Majd a Szabadság téri szobor elleni tüntetés egyik emblematikus alakja lett. Most épp a Liget ellen tüntet. A békés ligetvédő a 444 videója szerint éppenséggel előszeretettel akasztana is.

Ezek a szerencsétlenek azonban még soha nem építettek semmit. Soha nem találtak ki semmit. Soha nem dolgoztak világ életükben egy napot sem. Csak a romboláshoz és a kiabáláshoz értenek. 

Üzenjünk a szerencsétlen hippiknek:

FÜRÖDJETEK MEG!

FÉSÜLKÖDJETEK MEG!

SZEREZZETEK EGY ÁLLÁST!

CSINÁLJATOK VALAMI HASZNOSAT!

<!– –>


Forrás:spiler.blog.hu
Tovább a cikkre »