NB I – Otthon kapott ki a DVSC

A DVSC hazai pályán 1-0-ra kikapott a Haladás együttesétől a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szerdai játéknapján.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Debreceni VSC-Swietelsky Haladás 0-1 (0-0)

Nagyerdei Stadion, 2400 néző, v.: Erdős     

gólszerző: Williams (60.)     sárga lap: Németh (58.), Kovács L. (72.), Sjoerd (86.)

DVSC:  Danilovics – Kuti, Brkovics, Mészáros N., Korhut – Djelmic (Bereczki, 65.), Varga J., Jovanovic (Ferenczi, 79.), Horváth Zs. – Kulcsár, Tisza (Castillion, 65.)
    
Haladás:  Rózsa – Polgár, Wils, Hegedűs, Bosnjak – Kovács L., Iszlai, Rácz (Gaál, 54.) – Németh, Williams (Sjoerd, 67.), Halmosi (Tóth M., 90.)

Lendületesen kezdte a mérkőzést a DVSC, amely az első harminc percben több helyzetet is kialakított, de a legnagyobb lehetőségeket is kihagyta. Az utolsó negyedórára aztán rákapcsolt a vendég Haladás, és néhány ígéretes támadás végén rá is ijesztett a hazai védelemre, gólt azonban a szombathelyiek sem tudtak szerezni.     

A második játékrészben negyedóra elteltével megszerezte a vezetést a vendéggárda. A folytatásban a DVSC nagyobb sebességre kapcsolt, ám egy-két távoli lövésen kívül komolyabb helyzetet nem tudott kialakítani, így Mészöly Géza együttese elvitte a három pontot a Nagyerdei Stadionból.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »