NB I – Balmazújvárosban is nyert a Debrecen

A Debrecen folytatta jó sorozatát és 1-0-ra győzött az újonc és sereghajtó Balmazújváros vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában.

A bajnokságot gyengén kezdő DVSC sorozatban negyedik győzelmét aratta szombaton, míg a Balmazújváros ezzel már öt meccse nyeretlen.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-DVSC 0-1 (0-1)

Balmazújváros, 2291 néző, v.: Bognár
gól: Tabakovic (45+2.)
sárga lap: Tamás (85.), illetve Ferenczi (66.)

Balmazújváros: Pogacsics – Habovda, Tamás, Rus, Uzoma – Vajda, Sigér, Haris (Maiszuradze 57.) – Zsiga (Fekete 57.), Arabuli, Andric (Rácz 75.)

DVSC: Nagy – Bényei, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Tőzsér – Varga (Csősz 88.), Jovanovic, Bódi (Takács 57.), Könyves – Tabakovic (Szilvási 95.)
    
Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A gólszerzéshez a hazaiak voltak közelebb, ám Vajda a 15. percben a kapufát találta el. A hajrában aztán a vendégek pillanatai következtek: Tabakovic a lefújás előtt gólt szerzett, így Herczeg András együttese mehetett előnnyel pihenni.

A második félidőben a házigazdák birtokolták többet a labdát, mindent megtettek az egyenlítésért, ám sokat hibáztak, s igazán veszélyes helyzetig nem jutottak el. A Debrecen biztosan őrizte előnyét, a hatperces hosszabbításban is.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »