Nagyon be van szarva Bibi – Az izraeli miniszterelnököt húsz izomagyu kíséri a mosdóba is

Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnök feleségével együtt vacsorázott a New York-i Sherry-Netherland szállodában található Harry Cipriani nevű luxusétteremben. A vendégek arra lettek figyelmesek, hogy amikor a miniszterelnök felállt az asztaltól, a velük együtt érkező negyven nagydarab férfi közül húsz azonnal felállt és Nehanjahu a kíséretükben ment ki a mosdóba.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Szemtanúk arról számoltak be, hogy pár testőr bement Netanyahuval a mosdóba, míg egy az ajtót figyelte. A miniszterelnök emberei, míg a politikus folyóügyeit intézte, szabályosan elzárták az utat, így a többi vendégnek várnia kellett addig, amíg a Netanyahu végez dolgával.

Később kiderült, hogy a Shin Bet nevű izraeli biztonsági szolgálat speciálisan kiképzett alakulata őrizte a politikus biztonságát.

Ám, a beszámolók szerint nem csak az éttermet, hanem az egész szálloda életét megnehezítették a biztonságiak, hisz minden helyiségben jelen voltak. Ha valaki be akart jutni az étterembe, át kellett haladnia a biztonságiakon és az őrkutyákon. Minden vendéget áttapogattak és fémdetektorral is átvizsgáltak”
– panaszkodott az egyik vendég.

Benjamin Netanyahu az éves ENSZ-közgyűlés vitáján vett részt az amerikai nagyvárosban. Tervei közt szerepel az is, hogy tárgyal Hillary Clinton és Donald Trump elnökjelöltekkel.

A Times of Israel úgy tudja, hogy először a republikánus elnökjelölt kereste meg az izraeli miniszterelnököt a találkozóval kapcsolatban.

RT, al-Araby, 888.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »