Nagy dobásra készül Robert Downey Jr.

Nagy dobásra készül Robert Downey Jr.

Nagy dobásra készül Robert Downey Jr. – állítja forrásaira hivatkozva az amerikai Variety magazin. Információi szerint a Vasembert is eljátszó színész a két évadot igencsak nagy sikerrel megélő, A törvény nevében (True Detective) című sorozat alkotójával, Nic Pizzolattóval állna össze egy sorozatra.

A tervek szerint a színész ötéves ötletét szeretné megvalósítani, s elkészítené az egykor népszerű fiktív karakter, Perry Mason védőügyvéd történetének új változatát. A forgatókönyvet írná Pizzolatto. A sorozat elvileg az HBO gondozása alatt futna, ám a vállalat ezt nem erősítette meg.

Az HBO programigazgatója, Casey Bloys is rátett egy lapáttal a latolgatásokra, amikor megerősítette, Pizzolatto – akinek 2018-ig van exkluzív szerződése az amerikai vállalattal – nem dolgozik A törvény nevében újabb, harmadik évadán. Hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy az HBO ejtené a sorozatot, mindössze úgy néz ki, más folytatja az alkotómunkát. Ezt egyébként a forgatókönyvíró is megerősítette.

Downey Jr. utoljára mintegy másfél évtizede az Ally McBeal című sorozatban (1997–2002) szerepelt, s visszatérése ebbe a világba érdekes lehet. Láttunk már több első vonalas színészt, többek között A törvény nevében-ben szereplő Matthew McConaughey-t, Woody Harrelsont vagy épp Colin Farrellt, aki ügyesen lavírozott a mozifilmek és a sorozatok között.

Az HBO-nak egyébként elkél az erősítés, mivel egy zenés sorozata, a Vinyl most bukott meg, míg a Trónok harcából most forgatja az utolsó, nyolcadik évadot.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »