Nagy Ádám Bolognában van, ismerkedik

A La Gazzetta dello Sport – megerősítve olasz lapértesülések és a Nemzeti Sport Online korábbi információját – vasárnapi számában arról ír, hogy Nagy Ádám öt évre kötelezi el magát a Bolognához.

Az Eb élő hírfolyamát ITT követheti!

A rózsaszín lap szerint, amire az NSO lett figyelmes, a Bologna legyőzte Nagy Ádámért az átigazolási versenyfutásban a Benficát és az Olympique Marseille-t, és próbálja lezárni az ügyet. A játékosról megjegyzik: a labdarúgó ötéves szerződést ír alá a klubhoz. A klub játékosai egyébként Roberto Donadoni vezetőedző irányításával vasárnap vonulnak edzőtáborba, az osztrák határhoz közeli Castelrottóba.

A Nemzeti Sport Online pénteken beszámolt róla, Nagy Ádám Olaszországban van, hogy személyesen is megismerkedjen a Bolognával, az ottani körülményekkel.

A Ferencváros nem nevezte Nagy Ádámot a jövő heti Bajnokok Ligája-mérkőzésre, így minden jel arra utal, hogy a hétvégén pont kerül az ügye végére.

A La Gazzetta dello Sport szerint a támadó Simone Verdi ügyében – akinek a játékjoga a Milannál van – is bejelentésre várhatnak a Bolognáért szorítók, és a legújabb kiszemeltek között megemlítik a Lech Poznan magyar válogatott játékosát, Kádár Tamást is, mint aki a védelembe érkezhet. Ezt olasz sajtóforrások szombaton már szintén megszellőztették.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »