MU: 2700 kilométerről rúgtak bele van Gaalba

SportVilág

Louis van Gaalt tüntette fel nem túl jó színben a Manchester United volt és a Fenerbahce jelenlegi játékosa, a portugál Nani – írja a Csakfoci.

Nani a múlt nyáron távozott végleg Manchesterből, miután nem jött ki túl jól a holland menedzserrel, Louis van Gaallal. A török Fenerbahce portugál válogatott szélsője a Sunday Times-nak adott interjújában alaposan nekiment a trénernek.

– Már az előszezonban sem számolt velem, én voltam az a játékos, akit a legkevesebbet játszotta a csapatból, azt gondoltam: “Ez az edző nem számít rám”. Ő és a másodedzője csak ordibált a játékosokkal, mint a gyerekekkel, mint egy 18 évessel. Én meg arra gondoltam, hogy “Nem ez a módja annak, hogy beszéljenek velem, profi vagyok, minden nap keményen edzek, semmit nem csinálok helytelenül, próbálok mindig a legmagasabb szinten teljesíteni az edzéseken is”. “Így passzold a labdát, így csináld, úgy csináld, blabla” – hihetetlen volt, és így nem is lehet futballozni, annak ösztönszerűen kell jönnie. És most láthatja mindenki: ez a United már nem az igazi United – támadta volt edzőjét Nani az angol lapnak.

View the full image Forrás: Csakfoci


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »