MTVA-s tiltólistán Kovács Patrícia?

Harmadszorra tiltották el a MTVA-s szerepléstől Kovács Patríciát. A színésznő most kiborult és a Facebookon tálalt ki. Pedig komoly sikert aratott a Duna TV-n tavaly bemutatott Félvilág című filmmel, mégsem kérnek belőle.

A színésznő a legnagyobb közösségi oldalon közzétett írásában beszámol arról, hogy kérték fel szereplésre a Ridikülben, ahová korábban már elhívták. Mint írja, megvolt már a felvétel napja, az interjú készítője is, majd leszólt valaki fentről, hogy szó sem lehet rólam. Később tovább ment az ügy: aláírt szerződés, elkészült interjú. Már csak a címlapfotózás volt hátra, amikor is „felhívja valaki az engem képviselő ügynökséget, hogy a tartalomszolgáltatási igazgató döntése alapján sztornó a műsor, elnézést kér, nem is érti, hogy a kollégái hogyan gondolták, hogy engem behívhatnak”.

A dolog érdekessége, hogy a megkereséskor direkt megkérdezték, komoly-e ez a dolog, hiszen ősszel ugyanezt eljátszotta vele ugyanez a műsor. „Együtt érzek azokkal a műsorkészítőkkel, akiknek ilyen környezetben kell dolgozniuk. Sajnálom azokat az embereket, akiknek ilyen telefonhívásokat kell intézniük” – írta Kovács Patrícia.

„Ha a köztévé egy műsora kíváncsi a munkámra, megyek ezután is, ahogy mentem korábban is. De azt kifejezetten szeretném kérni, hogy a jövőben többször ne forgassanak meg. Ha rajta vagyok a nem létező tiltólistán, ne raboljuk egymást idejét ezekkel az idióta körökkel” – tette hozzá a színésznő.

Érdekesség, hogy Duna Televízió decemberben mutatta be azt a Félvilág című filmet, amelynek a főszereplője Kovács Patrícia, és amivel szép sikert értek el. A filmet az MTVA finanszírozta, ennek ellenére nem hívták be egyszer sem beszélgetni.

Kovács Patrícia férje amúgy az egykori SZDSZ-es Gusztos Péter.

Korábban beszámoltunk róla, hogy D. Tóth Kriszta állítása szerint sem Kulka Jánost, sem Pataki Ágnest vagy Gálvölgyi Jánost nem hívhatta a közmédiába. Az MTVA akkor azt közölte, hogy nincs tiltólista.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »