MSZP-elnök lenne Szanyi Tibor

A tumblr-en jelentette be Szanyi Tibor, hogy újra meg kíván mérkőzni az MSZP pártelnöki székéért, hogy egy dögös, győztes pártot csináljon az MSZP-ből. A mikroblogon közzétett poszt tartalmát Szanyi megerősítette az Indexnek is, de további részleteket egyelőre nem árult el a portálnak sem.

CSAK HOGY a magyar tumblinép első kézből tudhassa: egy dögös, győztes pártot fogunk csinálni az MSZP-ből, s ennek érdekében elindítottam pártelnöki kampányomat” – írta tumblrjén Szanyi Tibor még szombaton. Az Index megkereste a poszttal kapcsolatban a szocialista EP-képviselőt, aki a portálnak megerősítette: valóban el kíván indulni a pártelnöki tisztségért a júniusi tisztújításon, de a jövő heti választmányi ülésig nem kíván bővebben nyilatkozni a kérdésről. Szanyi döntését nem kommentálta Tóbiás József jelenlegi pártelnök, de az Index úgy tudja, hogy nem lepte meg őt Szanyi lépése.

Szanyi Tibor március 4-én „Apa, kezdődik!” címmel már közzétett egy hosszú írást weboldalán, melyben a helyzetértékelés mellett arra is kitért, hogy szerinte mit kellene csinálni a párttal.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »