MP3 lejátszót, tornazsákot adott a kislánynak, közösültek

MP3 lejátszót, tornazsákot adott a kislánynak, közösültek

Tornazsákot és egyéb ajándékokat adott az a pedofil férfi egy kislánynak, akit éveken át megrontott. Másik áldozatáról pedig meztelen képeket készített. A bíróságon betegnek vallotta magát.

Többoldalas beszéddel készült az első tárgyalásra a csömöri férfi. Az ügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak vádjával állította a Budapest Környéki Törvényszék elé.

A védő a tanúk és a vádlott védelmében zárt tárgyalást kért, amit a bíró elutasított. Első áldozatát a játszótéren ismerte meg a vád szerint, a kislány akkor nyolcéves volt. Az első években csak simogatták egymást, a lány 12 éves korától kezdve viszont szexuális viszonyt folytattak.

A vádlott 2013 novemberéig, általában havonta, további ajándékokért, táskáért, mp3 lejátszóért vagy más, hasonló értékű tárgyakért cserébe újból közösült a sértettel.

A vádlott egy másik kislányt is megrontott. Az áldozat a kolléganője gyermeke volt.

„A vádlott arra kérte a sértettet, hogy húzza fel a szoknyáját annyira, hogy a bugyija látszódjon, majd a sértettet különböző – általa erotikusnak tartott – pózokba állította be és fényképezte” – közölte a tárgyaláson a történtek kapcsán az ügyész.

Az ügyészség a szexuális erőszak mellett gyermekpornográfiával is vádolja a férfit.

„Ezen tényállás alapján ….-t vádolom kétrendbeli, a Btk, 197. szakasz, első bekezdésébe ütköző és a második bekezdésbe, illetve a harmadik bekezdés “b” pontjára figyelemmel, a negyedik bekezdés “a” pontja szerint minősülő és büntetendő nevelése, felügyelete, gondozása alatt álló, 12. életévét be nem töltött személy sérelmére folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettével” – így Mező Szabolcs ügyész.

„Nagyon sokan szoktak azzal védekezni, hogy ők beteg emberek. Én tényleg az vagyok” – így a vádlott.

A férfi számítógépén több mint 11 ezer pedofil képet találtak a rendőrök.

A vádlott elismerte bűnösségét.

„Az …-al  kapcsolatban teljesen bűnösnek tartom magam abban, amit elkövettem. A felelősség az…  A büntetőjogi felelősség az, én úgy érzem, hogy ha őszinte akarok lenni, akkor igazság szerint olyan 70-30%, amit én mondanék, ugyanis az édesanyja látta, tudta, hogy rossz irányba mennek a dolgok a kislánnyal” – közölte a vádlott.

A bíróság a következő tárgyaláson tanúkat hallgat meg.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »