Most meg egy latinó gyilkolt az amerikai bevásárlóközpontban

Három halottja és két sebesültje van a Washington államban helyi idő szerint péntek este történt lövöldözésnek. A lövöldözés az északnyugati Washington államban, Burlington városában történt egy bevásárlóközpontban. A város Seattle-től mintegy száz kilométernyire északra fekszik. A tettes elmenekült, még mielőtt a hatóság közbe tudott volna avatkozni, felkutatására nagy erőket mozgósítottak – derül ki az első sajtójelentésekből.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Egyelőre egy latin férfit keres a hatóság, de elképzelhető, hogy több tettes lövöldözött a bevásárlóközpontban – állítja a CNN. A feltételezett elkövetőről közzétettek egy fotót, amelyet a bevásárlóközpont egyik biztonsági kamerája készített.

Ennek alapján kiadták a körözést egy “spanyolajkú, fekete trikóban lévő” férfi ellen, akit az országút felé menekülve rögzítettek a kamerák. A rendőrség mindenkit figyelmeztetett, hogy a férfi veszélyes lehet, mert fegyver van nála. A helyi idő szerint este fél tíz körül történt tragédiában három nőt lőttek agyon, az egyik sebesült életveszélyes állapotban van, mentőhelikopter vitte kórházba, a másik sebesült kisebb sérülésekkel megúszta.

Mark Francis rendőrségi szóvivő szerint egyelőre nem világos, hogy a lövöldöző “magányos farkas” volt-e, vagy voltak tettestársai.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »