Most fény derülhet végre a Jobbik és Vona Gábor titkos pénzügyeire! Oroszok finanszírozták a Jobbik indulását! – A TASZ és az INDEX.COM közös tényfeltáró cikke:

Sokakat foglalkoztat, hogy Vona Gábor és a Jobbik, honnan kapta a pénzt a mozgalom felfuttatásához. Ennek járt utána a TASZ (Társadalom A Szabadságért) és az INDEX.COM hírportál. A közös oknyomozó munka hónapokon keresztül folyt, hiszen rengeteg információhalmazt kellet feldolgozniuk. 

Mint ismert: 

A Legfőbb Ügyészség az Európai Unió intézményei ellen folytatott kémkedés gyanúja miatt Brüsszelnél kezdeményezte Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő mentelmi jogának a felfüggesztését – értesült a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, a Moszkva iránt erősen elkötelezett politikus ellen április elején az Alkotmányvédelmi Hivatal tett feljelentést.

Kovács Béla tevékenysége már korábban felkeltette a polgári kémelhárítás figyelmét, írja a Magyar Nemzet. A képviselő ugyanis rendszeresen találkozik konspiratív módon orosz diplomatákkal, és havi rendszerességgel az orosz fővárosba látogat.

Kovács Béla a Jobbik Magyarországért Mozgalom európai parlamenti képviselője az EP ipari kutatási és energiaügyi bizottságának a tagja (b) és Alekszandr Zsukov az orosz parlamenti alsóház az Állami Duma első elnökhelyettese beszélget az Oroszország Gáza 2012 című nemzetközi fórumon Moszkvában 2012. november 20-án.Fotó: Jurij Kocsetkov / MTI

A jobbikos politikus felesége Isztohin Szvetlana orosz-osztrák kettős állampolgár, aki a Magyar Nemzet szerint a KGB kémelhárításának munkatársa. Kovács Béla közgazdász. Japánban, majd a nyolcvanas évek közepétől a moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében tanult. 2003-ban tért vissza Magyarországra, és 2005-ben lépett be a Jobbikba. Jelenleg is a párt EP-listájának harmadik, befutó helyén áll.

Kovács Béla 2013 decemberétől elnöke az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségének, amely 2009-ben jött létre, és amely szervezetről Brüsszelben – lengyel és francia gyanú alapján – úgy gondolják, hogy orosz irányítás alatt áll.

A szervezet deklarált célja, hogy teljesítse azokat a feltételeket, amelyekkel az Európai Parlamentben saját frakciót alakíthat, és párttá válhat. Ehhez minimum hét országból legkevesebb 25 képviselőre lenne szüksége, ám a szövetség jelenleg csak tíz főt tudhat a soraiban.

Kovács Béla nemrég a magyar, illetve az uniós állásponttal homlokegyenest ellenkező, az orosz érdekekhez igazodó nyilatkozatot tett, amikor szabad és igazságos választásnak minősítette a krími népszavazást. 

Ez egy 2014. májusi cikk volt az indexen , amit csak azért tettünk ide, hogy kitöltsük a helyet.

Nem árulunk el nagy titkot, hogy ilyen szervezet és ilyen híroldal nem létezik, amit fentebb megemlítettünk.

Ha ideáig eljutottál, akkor Te a társadalom értelmesebbik feléhez tartozol, nem kezdesz el kommentelgetni és fröcsögni úgy, hogy nem olvasod el a cikket sem. Ez egy teszt-sorozat, melyet minden ,,oldal” pártkatonáival el szeretnénk végezni. Most menj vissza a kommentfalra, és gyönyörködj a sok funkcionálisan analfabéta birka pártkatonában. Kérjük segítsd a felmérésünket azzal, hogy nem leplezed le kommentben a tesztet. És elnézésedet kérjük, hogy raboltuk az idődet. Ja, és GRATULÁLUNK!

Köszönjük!


Forrás:trolldemokracia.blog.hu
Tovább a cikkre »