Mosolyogva szelfizgetett a nizzai támadás előtt a tömeggyilkos buzulmán

Mosolyogva szelfizgetett a nizzai támadás előtt a tömeggyilkos buzulmán

Nyilvánosságra hozták Mohamed Bouhlel utolsó saját magáról készített képét, melyen jó hangulatban pózol teherautója volánjánál. A képen vigyorgó gyilkos láthatóan jókedvűen készült az esti mészárlásra – írja a Daily Mail.

Az első kép még július 12-én készült, két nappal a mészárlás előtt. Itt húsztonnás teherautójában mutat be a nagyvilágnak.

A második kép július 13-án, a francia nemzeti ünnep napján készült, Bouhlel ezen a napon hajtott bele a sétányon járkáló, ünneplő tömegbe.

Itt barátja mellett vigyorog a kibérelt teherautó mellett egy Paris St. Germain pólóban. A nyomozás során megerősítették, hogy a képek hitelesek, és az is kiderült, hogy a Bouhlel mellett álló fiatal férfit őrizetbe vették öt másik gyanúsítottal együtt.

A konditerem-függő Bouhlel a támadás alatt meggyilkolt 10 gyermeken kívül három gyermeket hagyott maga után, akítvan chatelt társkereső oldalakon, és egy 73 éves férfi szeretője is volt.

A rendőrség által kikérdezett idős férfi szerint a tömeggyilkosnak kíméletlen szadista szokásai voltak, melyet tovább rontott szexmániája. Biszexualitása nyílt titok volt, alkalmi partnereit az interneten találta. Itt szokott rá az Iszlám Állam lefejezős videóira is.

A két fenti képet a támadás előtt küldte haza Tunéziába mobiltelefonjáról – a rendőrség is így jutott hozzá a felvételekhez.

A lap szerint Bouhlel odavolt a közösségi médiáért és a fényképküldözgetésért. Bármilyen kevés ideig ismert valakit, mindig csinált egy közös képet, és a beszélgetéseket is gondosan elmentette. Mintha attól félt volna, hogy ha nem dokumentálja élményeit, azok igazából nem is léteznek.

(Híradó)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »