Morvai Krisztina: Gaudi-Nagy jogerősen felmentve

Minden bírót még nem tudott bedarálni a központosított hatalom

A Fővárosi Törvényszék ma jogerősen felmentette dr. Gaudi-Nagy Tamást a hatalmas nyilvánosságot kapott „Pásztor-ügyben”, más néven „köpködési ügyben”. Legnagyobb meglepetésemre az a magyar sajtó és média, amelyik reggeltől estig folyamatosan sugározta azt a jelenetet, amelyen egy azóta is ismeretlen, „Árpád-sávos zászlós fejkendős”, láthatóan elmeháborodott asszony ordenáré, obszcén dolgokat ordít Pásztor István délvidéki képviselőnek, illetve le is köpik őt – nos, akik folyamatosan ezt közvetítették, és tájékoztatást adtak arról, hogy Gaudi-Nagy Tamás volt a felbujtója ezeknek a cselekményeknek, azok a mai tárgyaláson nem vettek részt. Mi több, a teljes magyar nyilvánosság hiányzott a mai tárgyalásról és felmentő ítélethozatalról.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotókkal, rengeteg hozzászólással elérhető ITT

Forrás: kuruc.info

sokkaljobb-kommentár: Pásztor István a Vajdasági Magyarok Szövetségének elnöke, aki egyébként a Fidesz nagy kedvence.  Hiába tömte ki a kormány lóvéval a szerbiai választások előtt, minden idők legrosszabb választási eredményét érte el. Mégis sikerült megtartania a saját helyét az újvidéki, a fia helyét a belgrádi parlamentben és ez a lényeg – neki. Vajon mi lett a magyar adófizetők 50 milliárd forintjával? Erről egy korábbi cikkünk elérhető ITT

Nem jön össze a Fidesz által agyontámogatott szlovákiai magyar pártnak sem a parlamentbe jutási küszöböt átugrani, de Romániában is olyan pártot tömköd pénzzel a kormány, amelyik valódi sikert képtelen elérni. Muszáj mindig rossz lóra tenni? Ezek a támogatások úgy nyelik a magyar adófizetői pénzeket, mint kacsa a nokedlit.

Békéscsaba, 2016. szeptember 24.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „Mint nagycsütörtökön Ferenc pápa néhány menekült lábát, olyan igyekezettel próbálja mosdatni a hazai ügyészségi és bírósági vezetők már alig-alig létező szakmai hitelességét a kormánypárti sajtó. Persze minden oka meg is van rá. Elég, ha csak néhány példát említünk az elmúlt hat év szégyenteljes igazságszolgáltatási „eredményeiből”. A tíz életet követelő vörös iszap katasztrófa, az emberi sorsok tucatjait tönkretevő 2006-os rendőri visszaélések, a Hagyó- és a fővárosi perekben született felmentő vagy felmentéssel felérő ítéletek, a megismételt, időhúzásra játszó Biszku-, Szilvásy- és Kulcsár-ügyek mind-mind a magyar jogrendszer, és annak vezetőinek személyes kudarcát jelzik.” (Részlet a Szerecsenmosdatók című cikkből)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »