Mónus József: a hiénák, irigykedők, politikai takarót az eseményre húzók akarva-akaratlanul is segítettek nekem a fecsegésükkel

Mónus József: a hiénák, irigykedők, politikai takarót az eseményre húzók akarva-akaratlanul is segítettek nekem a fecsegésükkel

Kedves Barátaim és Ellenségeim!

Hamarosan mindent elmondok, most végre én, aki tényleg tudja, mi történt az "1552 Bástyalövésen" és a hozzá vezető úton. Sőt, hamarosan a videót is összerakom, hogyan láttam én mindezt. Az ellenségeimnek üzenem: senki sem tudja utánam csinálni!

Ténylegesen kihívtam ezzel a lövésemmel bárkit a világon, megmutatva, hogyan lehet a józan ész határán túlra is ellőni, hogyan kell egy zászlóért harcolni a Sors segítségével az érdek nélküli emberek vágyaiért, akik, ha ránéznek a magyar zászlóra, könnyes lesz a szemük.

Azt nyilatkozták egyes magyar íjász világbajnokok, ők is meg tudják csinálni azt, amit a bástyán megtettem. Rajta, hajrá! Azt mondom, senki sem tudja megcsinálni!

Tudjátok, mit? Legyen hasonló megmérettetés akkor mától évről évre megrendezve itt, Egerben, hogy becsmérlőim megmutathassák, mennyire mozdul meg a kezük hasonló nyomással a vállukon!

Szájukat úgy jártató emberek, akik azt sem tudják, miről beszélnek, pedig vállalhatnak majd garanciát az új lövőkért! Legyen mától az a az íjász a "harci íjászat világbajnoka", aki itt, Egerben hasonló körülmények között megcsinálja ugyanazt! Keressétek meg, ellenzők, azokat az íjászokat, akik vállalkoznak arra, hogy 2 vesszőből eltalálják a célt ezen a helyszínen, 3000 ezer ember előtt, lehúzó tévétársaságok kamerái előtt, a lövések előtt bántó, támadó hangnemben kérdéseket feltevő hírcsatornás nyilatkozatok után!

Keressétek azokat a jelentkezőket is, akik fizetésüket, egzisztenciájukat kockáztatják ezekért az íjászokért is, akik majd rálőnek erre a célpontra! A bajban ki mernek-e majd értük állni?

Hírdetés

Mutassa már meg valaki, ne csak a billentyűzeten keresztül! Senki sem képes rá! Senki a világon! Nem két vesszőből, 12-ből sem! Én sem! Csak a Ti segítségetekkel, a Ti hitetekkel, a Ti reményeitekkel, a Sors akaratával tudtam megcsinálni!

Olvasom, hogy 20 millióért lőttem! Én?

Egy fillért sem kaptam, nem is kértem senkitől! Ott vannak a vállalási jegyzőkönyveim a várban, ki kell kérni! Annyit kértem, hogy lőhessek!

70 ezer Ft volt a pénztárcámban, amikor elkezdtem a felkészülést, és mínusz 80 ezer Ft, ahol ma reggel állok!

De örömöm határtalan: felhívtam az emberek figyelmét a kilőtt nyílvesszőimmel a múlt tiszteletére!

Emlékeztek!

A hiénák, irigykedők, politikai takarót az eseményre húzó emberek is segítettek ebben, akarva-akaratlanul, a fecsegésükkel.

Szeretteim, barátaim, rajongóim és mellettem állók győzelme volt a 2017. évben lőtt 1552. évi Bástyalövés!

Hamarosan minden részletről írok!

Köszönöm a hiteteket!

Korábban írtuk: Nem az egri polgárokat, de még csak nem is a Népszava vagy a Zsindex firkászát, hanem egy törököt talált fejbe Mónus József a várból


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »