„Mióta kiengedték Bélát, csend van körülötte”

„Mióta kiengedték Bélát, csend van körülötte”

Kiszúrta a szemét, bottal megbecstelenítette, felgyújtotta a lányt –

© Fotók: KM

Kisvárda, Tornyospálca – Értelmetlenül és pokoli kínok közepette halt meg Beatrix. A 13 éve történt gyilkosság máig beszédtéma a faluban, főként, amióta az immár 35 esztendős elkövető szabadlábon van. – Hogyan képes ilyen nyugodtan élni a közösségünkben a „falu szégyene”, miközben a lelkén kegyetlen bűn szárad? – tette fel a kérdést egy helyi lakos.

A folytatás, illetve a teljes cikk további elérhetőséggel és fotókkal ITT

Forrás: szon.hu

sokkaljobb-kommentár: A tulajdonát a saját portáján védeni akaró boros gazdát meg nem hét év börtönre akarják már elítélni, hanem fegyházház büntetésre. A kábítószeres alkoholista roma „áldozathoz” három napig nem hívott orvost a család, emiatt halt meg! Többen is ittak a fagyállós borból, de azok élnek…

Visszavonta a tavaly novemberben enyhítésért bejelentett fellebbezését az ügyészség annak a vácszentlászlói borosgazdának az ügyében, aki fagyállót kevert borába, hogy így leckéztesse meg a készleteit rendszeresen megcsapoló tolvajokat – tájékoztatta a PestiSrácok.hu-t a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője. Csiha Gábor elmondta azt is, hogy a másodfokú bíróságtól azt kérik, a vádlott börtön helyett fegyházban töltse le büntetését. A fegyházban összezárnák a roma gyilkosokkal… Ez rosszabb lenne, mint a halálos ítélet! A korábbi hét éves büntetést nagyon súlyosnak találta az ügyész, ezért enyhítést akart elérni. Itt valami nagyon sötét erők avatkozhattak be!

Békéscsaba, 2016. április 29.

F. I. – T. Z.

 

 Emlékeztető: „Mint nagycsütörtökön Ferenc pápa néhány menekült lábát, olyan igyekezettel próbálja mosdatni a hazai ügyészségi és bírósági vezetők már alig-alig létező szakmai hitelességét a kormánypárti sajtó. Persze minden oka meg is van rá. Elég, ha csak néhány példát említünk az elmúlt hat év szégyenteljes igazságszolgáltatási „eredményeiből”. A tíz életet követelő vörösiszap katasztrófa, az emberi sorsok tucatjait tönkretevő 2006-os rendőri visszaélések, a Hagyó- és a fővárosi perekben született felmentő vagy felmentéssel felérő ítéletek, a megismételt, időhúzásra játszó Biszku-, Szilvásy- és Kulcsár-ügyek mind-mind a magyar jogrendszer, és annak vezetőinek személyes kudarcát jelzik.” (Részlet a Szerecsenmosdatók című cikkből) 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »