Mindig van lejjebb: már a helyi újságokban is buziztatja a Fidesz a Jobbikot

Mindig van lejjebb: már a helyi újságokban is buziztatja a Fidesz a Jobbikot

Az Önkormányzati Hírek Nagykőrös színvonaltalan cikkében Volner Jánost, a Jobbik alelnökét igyekeztek kellemetlen helyzetbe hozni egy hihetetlenül bénán összeszerkesztett fotóval, mely az ellenzéki politikus és Zágráb Nándor, a Jobb Nagykőrösért Egyesület képviselőjének homoszexuális vonzódását sejteti.

Egyébként, ha hinni lehet a „lap” Facebookon hozzáférhető impresszumának,

a kiadásért felelős személy, a felelős szerkesztő és a szerkesztőbizottság elnöke is maga a fideszes polgármester, dr. Czira Szabolcs.

A kiadványt a Magyar Posta terjeszti, a nyomdai munkákat pedig a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó Kft. végzi.

A hozzáállás nem példa nélküli a nagykőrösi médiabirodalomban

Hírdetés

A városban nem egyedülálló gyakorlat az ellenzék minden objektivitást nélkülöző, nemtelen lejáratása. A másik települési „hírportál”, a Nagykőrösma.hu archívumában böngészve egyébként csupa hasonló színvonalú „cikkbe” és egy Paint-et épphogy kezelni tudó, humortalan amatőr parádés grafikai csetlés-botlásaiba nyerhetünk bepillantást.

Az objektív újságírással köszönőviszonyban sem lévő oldal főszerkesztője egyébként az a Lőrinczy Veronika, aki 2014-ben még a Czira Szabolcs, fideszes polgármestert nagyon is ekéző Heti Hírek Online vezetője volt, ám mára a város első emberének zsoldjában áll, és minden olyan nyomot igyekezett eltüntetni a világhálóról, ami egykori szembenállásukat bizonyítja (jellemző módon egyébként ő is megosztotta Facebook-oldalán a fenti cikket -a szerk.).

Többek között már az alábbi, Lőrinczytől származó idézet sem elérhető az oldalon (mi is a 444 egy 2015-ös cikkében akadtunk rá – a szerk.):

„Úgy tűnik, hogy Önnek rosszak a tanácsadói, valamiféle fékeveszett düh, és megfelelni vágyás vezényli munkatársait egy olyan újságban való megjelenésekkor, melyet közpénzen, vélhetően jogszabályellenes impresszummal, gyakran cikkírók megnevezése nélkül adnak ki hetente, és minden háztartásba eljuttatják a csúsztatásokkal teli példányt.”

A legszomorúbb, hogy az Önkormányzati Hírek Nagykőrössel kapcsolatos megállapítás a mai napig megállja a helyét.

Orbán Viktor egyik első dolga volt, hogy lebuzizza Vona Gábort

Az országgyűlés tavaszi ülésszaka Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával vette kezdetét. A kormányfő egyik első dolga – a sikerpropaganda pufogtatásán és az új nemzeti konzultáció bejelentésén túl – az volt, hogy az ellenzéknek adott válaszában, a habonyi médiagépezet által terjesztett hazugságokkal egybevágóan, burkoltan homoszexuális vonzódással vádolja meg a Jobbik elnökét.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »