Mindenfelől jönnek a migránsok! (videókkal)

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy folyamatosan növekszik a nyomás a magyar–szerb határon.

Általában erőszakos módon, kerítés megrongálásával követik el a tiltott határátlépést. Ez annak lehet a következménye, hogy a magyar rendőrnél és a katonáknál csak dísznek van ott a géppisztoly. Az embercsempészet is erősödött, Macedóniában Szerbiába, majd a magyar határra szállítják a migránsokat, ezer euró körüli összegért. A ránk törők szegény országokból jönnek, vajon honnan van az ezer euró, és még marad esetleg taxira is?

Az embercsempészek egy része Horvátország felől szabadítja ránk a migránsokat.

Szíriában régen vége lenne már a polgárháborúnak, ha valakik nem szállítanának az Iszlám Államnak fegyverutánpótlást és élelmiszert. Vajon kik lehetnek?

Líbiában Kadhafi ezredes megfogta a négereket, amíg meg nem ölték. Most már akadálytalanul jönnek befelé, az olasz partoknál egyre több a hajóbaleset. Rossz tákolmányokon indítják útnak őket az embercsempészek, vagy nem lehet tudni, hogy kik. Még az is lehet, hogy az Iszlám Állam. Mert elég jelentős létszámban jelen vannak a három részre szakított Líbiában ők is, és van ott nekik még kiképzőtáboruk is.

Még mindig csak beszélnek a tömeges népvándorlás előszeléről. Az Európai Uniónak mintha nem is lennének vezetői, pedig igen sokba kerül az eltartásuk.

A túlnépesedett Egyiptomból is megindult az áradat Európa nyakára. Az Egyiptomot megjárt magyar turisták elmondták már évekkel ezelőtt, hogy Kairóban egy nagy temető van, ahol egymillió koldusszegény tengeti a napjait. Könnyen lehet, hogy onnan is hozzák majd őket. Mindegy honnan, csak Európa tönkremenjen. Ráadásul az uniós vezetés nem érzi az egyre közeledő egyre nagyobb veszélyt, mert jönnek már Pakisztán szegényei, de ha Indiából és Bangladesből is megindítják őket, nem lesz semmi, ami megállítsa az árhullámot. Mihez kezd ennyi éhenkórász analfabétával Európa?

A görögök nem fogadják a Líbia felől érkező repülőgépeket. Hogy miért, nem indokolták meg. Valószínűleg meg vannak már a repülők is pakolva esetleg a fizetőképesebb migránsokkal, akik nem akarnak lélekvesztőn átkelni a tengeren. Az afrikai áradatról is beszélnek, de nem történik igazán ennél több…

Görögországból és Olaszországból szét fogják teríteni az eddig odaérkezett migránsokat Európába, és Németország is szabadulna már elég sokuktól, mert bizony nagyon sok köztük a beilleszkedésre, tanulásra, munkára alkalmatlan. Más a kultúrájuk – szokták mondani róluk előszeretettel. Hát nem kicsit! Nagyon!

Mi lesz veled Európa?

Nincs visszatartó erő, jönnek és jönnek ezrével! Azt hazudják nekik, hogy itt Európában micsoda jólét vár rájuk, főleg a férfiakra. El fog szaporodni a bűnözés, és Európa őslakossága végleg elszegényedik, majd kipusztul. Valakiknek a megbízásából pénzes mamelukok nagyon erre játszanak…

Egy tegnapi videó-felvétel az Európába érkezésről:

Békéscsaba, 2016. május 27.

Összeállította: F. I.

Emlékeztető: „A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.” (Edmund Burke) 

 

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »