Minden Uber-sofőrt felvesz egy közösségi futárszolgálat

Az Uber a kedvezőtlen jogi szabályozás miatt határozatlan időre felfüggeszti magyarországi tevékenységét. A döntéssel mintegy 1200, személyszállításból élő kisvállalkozó veszítené el munkáját, azonban a nemrégiben indult EZ Expressz nevű magyar közösségi futárcég megoldást kínál számukra. 

Idén májusban indult a magyar tulajdonú EZ Expressz közösségi futárszolgálat, ami az UBER által képviselt megosztás alapú (sharing economy) modellt célozza meghonosítani a futárszervezés területén – írja az EZ Expressz közleményében.

„Az EZ Expressz az UBER-hez hasonlóan közösségi szolgáltatást nyújt. A kritériumainknak az UBER volt sofőrjei minden tekintetben megfelelnek, éppen ezért tárt karokkal várjuk a jelentkezésüket! A szolgáltatásunk egyre népszerűbb, szállítottunk már többek között laptopot, MRI felvételt, könyvelési anyagokat, születésnapi meglepetés ajándékot, de otthon felejtett kulcsot is. Előnyünk a többi futárszolgáltatóval szemben a kedvező árunk, illetve, hogy minden megrendelést még aznap teljesítünk. Jövőre a nemzetközi terjeszkedést is szeretnénk megkezdeni – fogalmazott Horváth Gábor az EZ Expressz vezetője.

Szerző: Világgazdaság Online


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »