„Mindannyian útban vagyunk Orbán Viktornak”

„Mindannyian útban vagyunk Orbán Viktornak”

Sem a szocialisták, sem az SZDSZ idején nem vetemedett a hatalom olyan karaktergyilkosságokat szolgáló megfigyelésre, mint ahogyan most a Fidesz-közeli média próbál lejáratni egyes politikusokat – jelentette ki a parlamentben napirend előtti felszólalásában a Jobbik frakcióvezetője.

Volner János Vona Gábor Jobbik-elnök és Juhász Péter megfigyelésével kapcsolatban hangsúlyozta: hiába van törvény az ilyen megfigyelések ellen, a hatóságok mégsem tesznek semmit a valódi megrendelő kézre kerítéséért, inkább eltussolják az ügyet.

„Mindannyiunktól tart a kormányoldal, mindannyian útban vagyunk Orbán Viktornak, és jelenleg az is elmondható, hogy Vona Gábor és Volner János az a két politikus a parlamentben, aki a leginkább szúrja Orbán Viktor szemét, és akitől a leginkább tart a miniszterelnök. Fontos látni azt is, hogy az országgyűlési képviselők megfigyelése törvénytelen ügylet, egy olyan törvénytelenség, amelyre amiatt hozott jogszabályt az Országgyűlés, hogy ne legyenek a képviselők a titkosszolgálati eszközökkel folytatott megrendelések nyomán zsarolhatók” – jelentette ki a Jobbik frakcióvezetője.

A Jobbik elnökének és Juhász Péternek a megfigyeléséről a propagandaminisztérium államtitkára nem beszélt, azt viszont kifogásolta, hogy amikor Orbán Viktor családtagjairól volt szó a médiában, akkor az ellen senki nem tiltakozott az ellenzéki pártok közül. Dömötör Csabának a megfigyelési ügyről is a vasárnapi kvótanépszavazás jutott az eszébe, miközben a Jobbik-elnök médiaszereplésére utalt.

„A napokban megtudtuk, hogy a Jobbik elnöke vállalhatónak tartja felsőtestét, elképzelte azt is, hogy a Galápagos-szigeteken egy teknős hátán ül; ezt nem a sajtó derítette ki, hanem ő maga mondta egy bulvármagazinban. Ezt mind megtudtuk, de azt nem tudtuk meg, hogy mit tesz valójában a Jobbik a népszavazás sikeréért” – reagált Dömötör Csaba.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »