Milyen auschwitzi tetoválás? Elie Wieselt azért temették el gyorsan, hogy ne bukjon le

Milyen auschwitzi tetoválás? Elie Wieselt azért temették el gyorsan, hogy ne bukjon le

A külföldi liberális sajtó gyakori hírforrásának számító, Budapestről már hosszú évek óta tudósító holland Stefan Bos saját hírügynöksége, a BosNewsLife-nak nyilatkozott a Budapesten élő 89 éves Grüner Miklós holokauszt túlélő, aki elmondta, nem véletlen, hogy alig néhány ember jelenlétében és gyorsan temették el tavaly Elie Wieselt, nehogy újságírók véletlenül meglássák, hogy nincs rátetoválva állítólagos auschwitzi rabszáma, ugyanis a Nobel-díjas Wiesel barátjának, annak a Lázár Wieselnek lopta el az auschwitzi azonosságát, aki Grüner Miklós életét megmentette.

Grüner hosszú évek óta harcol azért, hogy ország-világ előtt bebizonyítsa: Elie Wiesel csaló, szélhámos, soha nem volt Auschwitzban. Nemcsak a Grüner Miklós által beszerzett, cáfolhatatlan bizonyítékok bizonyítják Elie Wiesel csaló voltát, hanem sok-sok más dokumentum is. S bár a bizonyítékok önmagukért beszélnek, a világ mégis hallgat. Elie Wiesel szélhámoskodott, hivatalos amerikai segédlettel.

Hírdetés

Grüner Miklós – túlélő. Megjárta Auschwitzot, Buchenwaldot. A karján a tetovált szám: A-11104. Most ő ítélkezik Elie Wiesel fölött. Joga van hozzá.

A Malmőben élő Grüner Miklós szerint a Nobel-békedíjjal kitüntetett, saját bevallása szerint 1928. szeptember 30-án született Elie Wiesel csaló, szélhámos: azt állítja magáról, hogy egykori auschwitzi rabként ő viseli a karján az A-7713-as tetovált számot. A tények azonban ezt cáfolják: az A-7713-as számot az a Wiezel Lázár viselte, aki 1913-ban született – ezt hiteles auschwitzi dokumentumok bizonyítják. Amikor 2009 decemberében a magát Elie Wieselnek nevező ember hazánkba látogatott, Grüner Miklós azzal a kéréssel fordult a magyar hatóságokhoz: tartóztassák le az Elie Wiesel nevet viselő, amerikai állampolgárságú szélhámost, amint hazánk területére lép. Persze a hatóságok nem léptek…

Grüner többek között Auschwitzból, illetve Buchenwaldból származó dokumentummal bizonyította, hogy a magát Elie Wieselnek nevező, amerikai állampolgárságú személy soha nem volt Auschwitzban (pontosabban szólva: csak a háború után járt ott, turistaként), s hazudik, amikor azt állítja: az ő karjára tetoválták az A-7713-as számot.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »