Milliárdokat kaszálhatnak a Rogánhoz köthető cégek

Korábban a kormány tagadta, hogy a propagandaminiszter feltalálótársainak vállalkozására írták volna ki az ezzel kapcsolatos jogszabályt, azonban a feladat elvégzésére jogosult vállalkozások jegyzékében csak a Hunguard neve szerepel.

Erről bővebben ITT !

Az Országgyűlés május 10-én rendelte el a kötelező betelepítési kvótáról szóló, a kormány által kezdeményezett népszavazást, amelyet Áder János köztársasági elnök október 2-ára írt ki. A kérdés úgy szól: „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”Amennyiben május 10-én előterjeszti a hatalom a témában az alaptörvény módosítását, már régen meg lenne a törvény. Elveszett vagy hat hónap idő, és elvész vagy húsz milliárd adóforintunk. Maga a népszavazás költsége ötmilliárd forint, de a reklámjára elképesztő mennyiségű pénz megy el. Minden kormányzati reklám, így a népszavazással kapcsolatos reklámok nagy nyertese Rogán szomszédja. Erről bővebben ITT

Békéscsaba, 2016. szeptember 27.

F. I.

Emlékeztető: „Akiket nem érint az online pénztárgép bekötés, azok a kaszinókat üzemeltető Fideszes haverok! Andy Vajna egymaga öt kaszinót üzemeltet Budapesten offshore (magyarországi adófizetést elkerülő) cégein keresztül. A többi kaszinó sem kerül az adóhatósághoz bekötésre, nincs kivétel. Vajon miért? Évi hatmillió forint jövedelem miatt online pénztárgép kell, évi temérdek milliárdos forgalom esetén meg nem? Milyen alapon? Miért ez a kivételezés a milliárdosok irányába? Mert a kaszinók üzemeltetői valamennyien milliárdosok! Legelőször a kaszinókat kellett volna bekötni, mert ott lehetne a legnagyobb adóbevételt elérni. Valami miatt azonban ezt a nemzetinek mondott kormány nem teszi meg! (Részlet az Online pénztárgépeket szinte mindenhova című írásból)

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »