Mihez kezd Magyarországon egy oltalmazotti státuszt kapott néger? Lopni indul és nőket molesztál

Mihez kezd Magyarországon egy oltalmazotti státuszt kapott néger? Lopni indul és nőket molesztál

Szemérmet sértett és lopott egy szomáliai férfi a fővárosban – a rendőrség őrizetbe vette – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság folytat eljárást szeméremsértés és lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 20 éves "oltalmazott" ellen.

A gyanúsított 2016. szeptember 6-án, 13 óra körül a Budapest XVI., Nonn János utcában egy megszólított magyar nőnek szeméremsértő módon szexuális ajánlatot tett. A hölgy visszautasította, a férfi ennek ellenére nem hagyott fel a szexuális kapcsolat létesítésének szándékával, és a lakásáig követte – olvasható a rendőrségi közleményben.

Ugyanez a 20 éves nigger 2016. szeptember 7-én, 1 óra körül egy Budapest XIV., Vezér utcai hotelben lopást követett el: ruhaneműt, cipőt, egy oldaltáskát és készpénzt tulajdonított el közel 80 ezer forint értékben.

A rendőrök a gyanúsítottat 2016. szeptember 7-én 7 óra 15 perckor fogták el, kihallgatása után őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A szomáliai állampolgár – elmondása szerint – 2012-ben hagyta el hazáját. Etiópián, Szudánon, Egyiptomon keresztül jutott el Görögországba. Magyarországra Macedónián és Szerbián keresztül a zöldhatáron illegálisan átlépve érkezett. Menekültkénti elismerésre irányuló kérelmet 2015. június 30-án nyújtott be, a menekültügyi hatóság 2015. október 15-én ismerte el oltalmazottként.

Meghálálta.

(Kuruc.info – Police.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »