Migránsok verték össze a parkolóban pihenő magyar kamionost, erős fájdalomcsillapítókat kap

Hazaengedték a kórházból a magyar kamionost, akit migránsok vertek össze egy parkolóban Calais mellett. A férfi erős fájdalomcsillapítókat szed, egyelőre nem tudták kihallgatni a rendőrök.

Migránsok vertek meg egy magyar kamionsofőrt Franciaországban, a férfit kórházban ápolják – hangzott el az M1 aktuális csatornán. Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnöke a híradónak azt mondta, folyamatos kapcsolatban vannak a férfivel és családjával.

A kamionsofőr felesége egy levelet írt, amiből kiderül, mi történt a férjével. Az asszony azt írta, hogy férje a Calais felé tartó autópálya egyik parkolójában töltötte pihenőidejét, amikor “hajnalban arra ébredt, hogy mozog a kamion. Miután kiszállt, négyen támadtak rá, hátulról fejbe vágták, a fejét, az arcát és a mellkasát ütötték egy vasszerszámmal. A férfinak sikerült visszamásznia a kamionba, ám a támadók betörték a fülke ablakát és tovább ütötték. Végül egy francia kamionos hívott segítséget.”

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke a híradónak azt mondta, a magyar nagykövetség munkatársai folyamatos kapcsolatban vannak a férfival és családjával.

Az MTI azt írja, hogy a sofőr már elhagyhatta a kórházat, ám arc- és fejsérülései vannak, ezért nagy mennyiségű fájdalomcsillapítót kap, egyelőre még nem tudják kihallgatni a rendőrök.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Soha ennyien még nem támogatták a migránsellenes jobboldai pártot NémetországbanMigránsokat szállító belga rendőröket állítottak elő FranciaországbanRovatok: KékfényTelepülés: FranciaországCímkék: kékfény, krimi, Calais, migrációs válság, migránsok, brutális támadásForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »