Migráns csürhe támadt magyar kamionosra (videóval)

A kamionsofőr felesége levélben számolt be az esetről. Azt írta, férje a Calais felé tartó autópálya egyik parkolójában töltötte pihenőidejét, amikor hajnalban arra ébredt, hogy mozog a kamion.

Miután kiszállt, négyen támadtak rá, hátulról fejbe vágták, a fejét, az arcát és a mellkasát ütötték egy vasszerszámmal. A férfinak sikerült visszamásznia a járműbe, ám a támadók betörték a fülke ablakát és tovább ütötték. Végül egy francia kamionos hívott segítséget – számolt be róla a hirado.hu.Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke a híradónak azt mondta, a magyar nagykövetség munkatársai folyamatos kapcsolatban vannak a férfival és családjával. Egyelőre a nyelvi nehézségek leküzdése érdekében kértek segítséget, hogy kommunikálni tudjanak a hatóságokkal.A rendőrség az orvosi ellátás után hallgatja majd ki a kamionsofőrt, addig ujjlenyomatokat gyűjtenek – tette hozzá.

A Híradó felvétele:

Forrás: hunhir.info.hu

sokkaljobb-kommentár: Áll a bál! Az angolok vérig sértődtek amiatt, hogy a magyar kampányban szóba került például a londoni No-go zóna (idegeneknek nem tanácsos oda bemenni, mert nem biztos, hogy ki is jön!). Az angol nagykövet szerint nincs ilyen! Az alábbi felvétel pedig ott készült.Vannak ilyen no-go zónák a beilleszkedni nem akaró segélyezetteknek Párizsban, Marseillesben, Berlinben és sok más nyugati városban is. A szőnyeg alá söprés már megy, a megoldás irányába tenni már lehet, hogy késő! Miért kell az ilyeneket befogadnia és eltartania Európának? Az ilyen kijelentésre azt mondják a liberálisok és a mentőangyalaik, hogy rasszizmus! Akkor a viselkedésük, az mi? Hogy mennyire nincs No-go zóna Londonban, arról egy májusi videó:

Békéscsaba, 2016. szeptember 23.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” (G. Brock Chisholm pszichiáter, az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára a Kalergi-terv lényegéről)

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »