Mi a gondolat? Hol található?

Elvinnélek egy utazásra… kérlek, tarts velem. Megmutatom, hogy a gondolat hogyan hatja át a világodat.

——————————————————————————–
►Képzeljük el, hogy a tér és idő nélküli létezés terében, minden benne van, ezt hívhatnánk úgy is, hogy a végtelen lehetőségek tere, hívhatnánk úgy is, hogy a minden „egy-ség” tere és hívhatnánk szeretet terének is, hívhatnánk semmi és minden terének, hiszen nincs benne semmi és benne van minden!
——————————————————————————–
►Neked, mint létezőnek jogod és lehetőséged van minden téren és időn túli információhoz hozzáférni, tehát a semmi teréből hozzáférhetsz az összes információhoz. Ebben az állapotban még csak információ se nem pozitív se nem negatív csak egyszerűen információ, ahogy egy képzeletbeli létrán lejjebb hozod ezt az információt, a földi tested/elméd számára értelmezhető formaként, mint gondolat fog megjelenni.
——————————————————————————–
►Elérkeztünk ahhoz a ponthoz ahol mint ember(elme), találkozol az információval és ez az információ mint egy gondolat megjelenik a fejedben. Itt meg kel kérdezzem ezen a ponton, hogy hallottál már arról, hogy gondolat-forma? Igen képzeld a gondolatodnak van formája …. lehetne a formák világában is egy utazást tenni, de elégedjünk most meg azzal, hogy a gondolatod a fejedben egy formaként jelenik meg. Valljuk be ebből te semmit nem érzékelsz, ez azért van mert soha nem tanította neked ezt senki. Nem mondták így nincs róla tudomásod, hogy a gondolatnak van formája. Itt a gondolat még mindig semleges tehát se nem jó se nem rossz, de mivel emberi létező vagy ezért a tapasztalataid alapján máris, kapcsolódsz egy másik dimenzióhoz és a gondolatot megtöltöd érzelemmel. És itt történik a csoda, mert a gondolat és az érzelmek együttes hatása teremti a világodban a fizikai tapasztalataidat, a vonzás törvényéről biztosan hallottál már, egy következő írásomban bővebben mesélek neked, hogy a vonzás törvénye hogyan is működik …
——————————————————————————–
►Térjünk vissza a gondolathoz, a gondolat sosem volt a tiéd, a teremtő hozta létre és bedobta a végtelen lehetőségek terébe mint energia. Mért gondolják sokan azt, hogy a gondolat csak a te fejedben létezik és csak a tiéd?! Egyszerűen, azért mert senki nem mondta és tanította, hogy ez nem így van, szóval a gondolat nem te vagy és nem is a tiéd, sőt azt is elárulom neked, hogy nem csak a te fejedben jelenik meg, hanem sok lélektársad kapcsolódik ugyanahhoz a gondolathoz. A gondolat a létezés egy kis darabkája, egy porszeme.
——————————————————————————–
►Amit még érdemes tudni a gondolat formákról,hogy mindenki fejében azaz mindenki saját világában azonos gondolathoz különböző érzelmek társítása miatt, különböző jelzőket szoktunk társítani, jó és rossz. Ezek valójában nem léteznek ez egy szűk keresztmetszete a nézőpontunknak, amikor valamit megcímkézünk jó és rossz –nak. A mi nézőpontunkból mindig lesznek relatív igásságok, a dolgok csak jók és rosszak lehetnek, de ennek megítélése a lelki állapotunk, azaz energiaszintünk kérdése ha, alacsony az energiánk akkor mindent borúsan látunk, ha fel vagyunk töltve mindent pozitívnak látunk.
——————————————————————————–
►De térjünk vissza a gondolatokhoz, a gondolatformák önálló létezők van rezgésük és a tér bizonyos pontjain „kószálnak”, és ha kellő rezgési állapotban vagyunk, akkor megengedjük, hogy hozzánk kapcsolódjanak. Tehát a gondolatformákat tekinthetjük értelmes intelligens létezőknek, akik felkutatják kihez lehet kapcsolódni, és rajtuk keresztül megnyilvánulni a világban és persze energiát is nyerni a további létezéshez. Hiszen a gondolat önmagát nem tudja tölteni érzelmi energiával. Te mint emberi létező aki az összes dimenzióhoz és energiához van hozzáférésed, te töltöd a gondolatokat érzelmekkel, rajtad keresztül létezhetnek itt a földön.
——————————————————————————–
►Tehát összegezve a gondolat a teremtés mindenségének egy homokszem, neked van jogod és lehetőséged figyelmedet erre a homokszemre irányítani, ezután mint földi létező ezt a gondolatot aminek saját formája van megtöltöd érzelmekkel. Tehát létrehozol egy új „teremtményt”, egy új intelligens létezőt, ami rajtad keresztül megnyilvánult energiából született a földre. Ha tovább nem kapcsolódsz a gondolathoz (el tudod engedni, na ez nem szokott sikerülni, de csak addig amíg nem tudod hogyan kell), akkor elfogy az érzelmi energiája és visszatér a végtelen térbe ahonnan jött. Ha viszont sokszor visszatérsz arra a gondolatra, akkor mindig töltöd az éppen aktuális érzelmeiddel és egyre nagyobb erőt társítasz hozzá, és egyre több „intelligenciával” ruházod fel. Tehát a gondolatod önálló útra kél és a földi létezés terében megpróbál más hasonló rezgésű emberhez is kapcsolódni és tőle is érzelmi energiát nyerni, hogy fenntartsa a saját létezését.
——————————————————————————–
►A teremtés folyamatának ez nagyon fontos része, mert a gondolatok összekapcsolódnak és egy kritikus pont elérése után fizikai formában is megnyilvánulnak. És te, mint ember erre vágysz, hogy a gondolataiddal teremts kellemes világot magadnak.
——————————————————————————–
►Zárszó, tehát honnan tudod, hogy a gondolat a „tiéd” vagy nem a tiéd, honnan tudod, hogy a gondolat melyik térből jött hozzád? Ez egy nagyon jó kérdés , ugyanaz a gondolat többféle útvonalon is megtalálhat téged. A legtisztább út ha a gondolat a forrástól származik , hívhatnánk sugallatnak vagy intuíciónak, ez egy tiszta semleges gondolat az érzelmi minőséget te kapcsolod hozzá, viszont a legtöbb gondolat a fizikai lakhelyed barátaid rokonaid …. vagyis a közvetlen környezetedből származik és már valaki valamilyen érzelmi állapottal feltöltötte előtted, amikor te megengeded, hogy a gondolat hozzád kapcsolódjon akkor az érzelmi állapotod függvényében töltöd a gondolatot a saját érzelmi minőségeiddel
——————————————————————————–
►Tudnod kell, hogy tudósok által 60-90 ezer gondolat(becsült érték ) egy nap, ennyi gondolat áramlik át a fejeden. Ezek a gondolatok nem te vagy nem is a tiéd, ez itt van a létezésed városod, utcád munkahelyed, lakásod, szobád, ágyad terében, gyakorlatilag te megenged a rezgésed milyenségével szabályozod, melyik gondolattal azonosulsz és ezáltal töltöd energiával. Ha képes vagy az írásom alapján megfigyelni, hogy nem a gondolat vagy és elszakítod a nézőpontodat a gondolattól és mint egy külső megfigyelő szemlélni a fejedben áramló gondolatömeget, akkor megértheted és befolyásolhatod a világodat és a létezésed terét. Tehát képes leszel kapcsolódni és ”teremteni” a saját világodba olyan gondolatokat, amik számodra kellemesek és szépek. Később megmutatom neked hogyan, választhatod a végtelen lehetőség teréből a gondolatot és számodra jó és kedves érzésekkel feltöltve újra teremtheted a világodat.

Hírdetés

Forrás: https://www.facebook.com/MESTERelmeszovetseg

Amennyiben fontosnak tartod oldalunk létét, és módodban áll, megköszönöm, ha támogatod munkámat havonta egy liter tej árának megfelelő, vagy tetszőleges összeggel. Erre az alábbi oldalon van lehetőséged: http://emberiseg.hu/emberiseg/featured-articles-2/ Köszönettel!


Forrás:emberiseg.hu
Tovább a cikkre »