Messiék komoly vetélytársat kaphatnak a csatársorban

Messiék komoly vetélytársat kaphatnak a csatársorban

A Barcelona közel áll Paco Alcácer, a Valencia spanyol válogatott csatárának megszerzéséhez – írja a katalán Sportra hivatkozva a Goal.com magyar kiadása.

A 22 éves támadó elvágyódik a Denevérektől, de jelenlegi csapata megkéri az árát: Luis Eneiquééknek 30 millió euróba kerülhet a nagy jövő előtt álló játékos megszerzése, aki a tavalyi szezonban tizenöt gólt szerzett.

Régóta nagy kérdőjel a Barcelonánál a cserecsatár posztja, ugyanis bevallva-bevallatlanul a Messi–Neymar–Suárez hármas tehermentesítésére keresnek játékost a katalánok. Alcácer mellett korábban felvetődött  többek között a milanos Carlos Bacca, a firenzei Mario Gómez és a sevillai Kevin Gameiro neve is.

A kapuscsere sem elképzelhetetlen

A csatárkérdés nem minden Katalóniában, sajtóinformációk szerint az inkább a bajnokságban védő chilei Claudio Bravo – a bl az előző két idényben Marc-André ter Stegené volt – Manchesterbe tart, ahol tárt karokkal várja Pep Guardiola és a City. Érte 16 millió fontot kellene leszurkolnia a nagyravágyó angol klubnak, és ezt a szándékot csak erősíti a tény, hogy Guardiola a Premier League nyitányán a kispadra ültette a manchesteriek eddig első számú kapusának számító Joe Hartot, állítólag nem bízik meg benne eléggé.

Ha a Barca megválik Bravótól, újra Valenciába vezethet a vezetők útja, és a brazil válogatott Bruno Alvesszel pótolhatja a rutinos kapuvédőt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »