Mengyinek mennie kell!

A Nemzeti Együttbűnözés Rendszerében újabb titulussal gazdagodott Mengyi „Voldemort” Roland, aki már nemcsak közönséges fideszes képviselő, de gyanúsított is. A Jobbik felszólítja a kormánypártot, hívja vissza vállalhatatlanná vált képviselőjét!

Magyar Menedék - Háttérhatalom

A Nemzeti Együttbűnözés Rendszerében újabb titulussal gazdagodott Mengyi „Voldemort” Roland, aki már nemcsak közönséges fideszes képviselő, de gyanúsított is. Ahogy arról a sajtó már beszámolt, nyomozati iratok szerint a kormánypárti „nagyúr” 10 millió forintos kenőpénzért cserébe játszott volna át pályázati pénzt egy borsodi szociális szövetkezetnek, hogy aztán a pénz 90 százalékát vissza is kérje. Mindez jó ajánlólevél volt ahhoz, hogy a botrány kirobbanása után a maffiakormány újabb, ezúttal taktaközi fejlesztést finanszírozó uniós forrást bízzon rá.

Most, hogy Mr. 90 százalékot többek között különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják, fel kell tenni a kérdést: meddig engedik még közpénz közelébe „Mennyi” Rolandot? Mennyi uniós forrást akarnak még rá bízni, és mi célból? Mikor mondja azt Orbán Viktor, hogy ez már neki is sok? Mikor engedi el a Fidesz Voldemort kezét?

A Jobbik felszólítja a kormánypártot, hívja vissza vállalhatatlanná vált képviselőjét!

Jakab Péter szóvivő


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »