"Menekültek maradnak, a nácikat elüldözzük"

Rendőrökkel csaptak össze SZÉLSŐbaloldali NA VAJON KICSODÁK FINANSZÍROZTA tüntetők szombaton, akik megpróbálták megakadályozni a jobboldali Alternatíva Németországnak (AfD) nevű párt stuttgarti szövetségi pártkongresszusát. A “Menekültek maradnak, a nácikat elüldözzük” és “Mindegyikőtöket elkapjuk” szlogeneket kántáló ULTRALIBERÁLISOK elállták a rendezvény bejáratát.

Magyar Menedék - Sitchin

Még az ülés megkezdése előtt, a reggeli órákban mintegy 400, a rendőrség szerint erőszakos demonstrálót vettek őrizetbe. A tüntetők autóabroncsokat gyújtottak meg és petárdákkal próbálták megzavarni a rendezvényt.

A rendőrség közlése szerint mintegy 1500-an vettek részt a tiltakozó akcióban. 800-900 erőszakos tüntető buszokkal érkezett a helyszínre. A hivatalos értesülések szerint senki sem sérült meg, ugyanakkor volt, akit a tüntetők közül paprika spray-vel fújtak le.

Az iszlámkritikus AfD pártkongresszusát őrző mintegy ezer rendőr a szétkergetett tüntetők közül többet a létesítmény mögötti réteken fogott el. A többnyire fiatal BALHÉZÓKAT kábelkötővel a csuklójukon vezették el.

Helyszíni jelentések szerint a demonstrálók között volt, aki fekete maszkot viselt, egyesek vasrudakkal, mások falécekkel voltak felfegyverkezve – írta az MTI.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »