Megzsarolták Volnert: szálljon ki és támadja be Vonát, vagy kicsinálják

Megzsarolták Volnert: szálljon ki és támadja be Vonát, vagy kicsinálják

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője legfrissebb Facebook-bejegyzésében arról számol be, hogy megpróbálták megzsarolni: vagy kiszáll a politikából és keményen betámadja Vona Gábort, vagy tönkreteszik és „kinyírják”.

Ellenzéki politikusok titkosszolgálati módszerekkel való megfigyelése, követése és lejáratása, most pedig már zsarolása is napirenden van a zuhanórepülésben lealjasodó magyar politikában. Volner Jánost, a Jobbik frakcióvezetőjét a Facebookon közzétett bejegyzése szerint megpróbálták megzsarolni. A politikus azt írta, egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozó titkos találkozót kért tőle, mondván, erősen bizalmas információkat szeretne megosztani vele.

A találkozó elején megkérte Volnert, hogy kapcsolja ki a telefonját és vegye ki belőle az akkumulátort is, nehogy nyoma maradjon a beszélgetésnek. 

A vállalkozó ördögi alkut ajánlott a jobbikos politikusnak: Volnernek még az unokái is gazdagok lehetnek, ehhez nem kell mást tennie, csak kiszállnia a politikából és a Jobbik elnökét, Vona Gábort keményen betámadni. Ha mégsem áll kötélnek, akkor a Tállai András fideszes képviselő által vezetett NAV a politikus volt cégeivel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez  és Volner rövidesen a Nemzeti Nyomozó Iroda kihallgató-szobájában találhatja magát.

A vállalkozó még azt is hozzátette: ha Volner nem fogadja el az ajánlatot, azon se lepődjön meg, ha egy ismert nagyvállalkozóval (nem Simicska Lajos) folytatott beszélgetéséről készült felvétel is kikerül majd róla, ami szintén segít a kinyírásában.

„Kérte, hogy gondoljam át a dolgot, mert ha nem az első megoldást választom, akkor szerinte már a jövő héten indul a gőzhenger és kinyírnak” – írja a Jobbik frakcióvezetője.

„Nem tudom, hová fog még Orbán Viktor rendszere aljasulni, de ha ez igaz, ezek még nagyobb gazemberek, mint amit feltételeztem róluk. Egy biztos: én a Magyar Gárdában és a Jobbikban is hűségesen, a legjobb tudásom szerint szolgáltam a magyarságot és ezután is így fogok tenni. Sem a volt vállalkozásom ügyeivel, sem más magánbeszélgetésekkel kapcsolatban nincs semmiféle takargatnivalóm. Az pedig, hogy a balliberális oldalt és az LMP-seket kilóra meg tudták venni, ne tévessze meg Orbán Viktort sem, mert nincs az a pénz és nincs az a fenyegetés, amiért én elállnék attól, hogy ezt az országot szétlopó fideszes bandát le akarjam váltani” – írja bejegyzésében Volner.

Forrás és fotó: alfahir.hu

Az alfahir.hu friss írása elérhető ITT

A Hír tv Magyarország élőben című vendége volt Volner Jánosa képviselő. A felvétel elérhető ITT !

sokkaljobb-kommentár: Tállai András Mezőkövesd polgármestere volt, majd később országgyűlési képviselő lett. A NAV élére történő kinevezése idején azért nem hívták vissza az országgyűlésből, mert akkor rendkívüli választást kellett volna tartani, és vagy Fideszes jelölt jutott volna be a parlamentbe, vagy nem! Egyébként is butaság volt most előjönni a Jobbik leszalámizásával, mert október 2-a után szükségük lehet a szavazataikra! Népszavazás nem alkot törvényt, a vonatkozó törvényt ezután kell majd a parlamentnek megalkotnia. 20 milliárd forintba kerül összességében a népszavazás, amit ha májusban megalkotják INGYEN a törvényt, el lehetett volna kerülnek. De akkor a fele pénzt nem lehetett volna lenyúlni.

Tállai András szellemes ajándékot adott át a miniszterelnöknek Mezőkövesden, amikor ott volt a kihelyezett frakcióülés. A festmény a miniszterelnököt és Puskás Ferencet ábrázolja…

Tállai András büszkén nyújtja át a festményt Orbánnak (Blikk.hu)

Békéscsaba, 2016. szeptember 30.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.” (Edmund Burke)  

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »