Megvesztegetési kísérlet történt a tiszaújlaki határátkelőhelyen

Egy ukrán férfi kenőpénzt kínált a határőrnek. A tisztviselő elutasította a pénzt, az esetet pedig jelentette a rendőrségen.

Kárpátalján, a tiszaújlaki határátkelőhelyen egy 48 éves ukrán férfi a zökkenőmentes határátlépésért cserébe 50 dollárt ajánlott fel az egyik határőrnek. A tisztviselő elutasította a kenőpénzt. A megvesztegetési kísérletet jegyzőkönyvezték és értesítették az illetékes hatóságokat – számol be a Zakarpatszkij Korrespondent internetes hírportál..

A Nagyszőlősi Járási Rendőrség Ukrajna Büntetőtörvénykönyv ének 369. cikkelye (jogtalan előny felajánlása) értelmében eljárást kezdeményez – jelentette a Kárpátaljai Határszolgálat sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Kelet-Ukrajnában harcolt katonától követelt kenőpénzt egy vámos KárpátaljánMegvesztegetési kísérlet Kárpátalja egyik határátkelőhelyénKenőpénzt ajánlott a kárpátaljai határőrnek egy román férfiRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Nagyszőlősi járás›TiszaújlakCímkék: megvesztegetés, kenőpénz, korrupció, Tiszaújlak, ukrán-magyar határ, Ukrán Állami Határszolgálat, Kárpátalja, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »