Megvertek egy férfit az Örs vezér téren

16-17 éves fiatalok megvertek egy férfit a X. kerületben, az Örs vezér téren, az aluljáróban. Mindezt a térfigyelő kamerák rögzítették. Két fiatalt rögtön elfogtak, kettőt még keresnek.

A X. kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt két budapesti fiú, valamint két ezidáig ismeretlen társuk ellen.

Négy fiatal szeptember 22-én 1 óra körül bántalmazott egy férfit az Örs vezér téri aluljáróban.

A 16 éves és a 17 éves fiatalok többször megrúgták a sértettet, miközben kiabáltak vele. Kettejüket menekülés közben az aluljáróból kiérve a rendőrség elfogta, majd a X. kerületi Rendőrkapitányságra előállították őket.

Másik két társuk elfutott a helyszínről, azonosításuk jelenleg is zajlik.

Az egyik elkövető 16-18 év körüli, vékony testalkatú. Haja világos barna. A bűncselekmény elkövetésekor arcát fekete-fehér mintás kendővel takarta el, fekete hosszú ujjú inget, fekete nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A másik fiú rövid barna hajú, átlagos testalkatú. Arcát az elkövetéskor fehér sállal takarta el, zöld, rajta fehér feliratú szabadidő felsőt, fekete térdnadrágot és zöld sportcipőt viselt.

Aki  a felvételen látható fiúkat felismeri, azok hollétéről, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1-263-7200 telefonszámot, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »