Megválik magyarjától a Liverpool

No nem Bogdán Ádámra kell gondolni, hanem az ificsapatban pallérozódott Polgár Kristófot engedi el az angol csapat.

Több focistának is lejár a szerződése június végén az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpoolnál. A német Jürgen Klopp edzette csapat nem hosszabbít velük, a távozók listáján a legnagyobb név mindenképpen Kolo Touré – írja a Liverpool Echo.

A 35 éves, elefántcsontparti hátvéd 2013-ban, ingyen érkezett a Manchester Citytől, sérüléshullámok során kisegítette a Liverpoolt, amelynek drukkerei megszerették. Kolo Touré 71-szer szerepelt a csapatban.

Polgár biztosan, Bogdán valószínűleg távozik

Távozik továbbá José Enríque, a fiatalok közül pedig Jordan Rossiter (Glasgow Rangers), Jerome Sinclair (Watford) és a német Samed Yesil is. Sőt, rengeteg ifijátékostól megválik a Liverpool, közéjük tartozik Polgár Kristóf is.

A 19 éves, komáromi születésű hátvéd 2013-ban igazolt az MTK-ból Liverpoolba, ahol egy komoly keresztszalag-szakadással kezdett és nyolc hónapot kihagyott. Könnyen lehet, hogy ez pecsételte meg a sorsát.

Valószínűleg elengedi Bogdán Ádámot is a Liverpool: a szezonban többször hibázó kapus már csak negyedik a sorban, miután Loris Kariust megszerezte a Mönchengladbachból Jürgen Klopp.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »