Megtámadták fényes nappal a vagyonvédelmi kamara elnökét a migránssimogató liberális idegen bajkeverők

Rendőröknek kellett megvédeni a vagyonvédelmi kamara elnökét a röszkei zavargásban érintett Magyarországra támadó kontinensfoglalók szabadon bocsátásáért Szegeden demonstráló “külföldi aktivistáktól” – írja a szeged.ma internetes portál. Ez a mai Magyarország, idegenek balhézhatnak, de a magyar húzza a rövidebbet. Nem lehetett volna egy kis Kádár-kolbásszal táplálni a mocskos rendbontókat?

Magyar Menedék - Ősmagyar

Német Ferencet, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara országos elnökét a Szegedi Törvényszék épülete előtt inzultálták a Cipruson élő szír férfi mellett demonstráló külföldi “jogvédő” aktivisták, akik “Üdvözöljük a menekülteket”, “Elég az erőszakból”, “Szabadságot a röszkei tizenegynek” feliratú táblákkal tüntettek.

A Szeged.Ma azt írja: Német Ferencre rárontottak a külföldi aktivisták, akik lökdösték, valamint leköpködték őt, mert “Refugees not welcome” (“Nem kérünk a bevándorlókból”) feliratú papírlappal állt néhány méterre tőlük. A vagyonvédelmi szakembert a rendőrök mentették ki a feldühödött aktivisták közül, így nem esett komolyabb bántódása, de a lap információja szerint megtette a szükséges jogi lépéseket és feljelentette támadóit.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »