Megszúrta, majd magára hagyta ismerősét egy kékcsei férfi

Megszúrta, majd magára hagyta ismerősét egy kékcsei férfi

Emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség egy 24 éves kékcsei férfi ellen – írja a Police.hu.

A jelenlegi adatok szerint pénteken 21 óra 30 perc körül az úttesten magatehetetlen állapotban fekve találtak rá az arra járók egy 28 éves kékcsei férfira Szabolcsveresmart közelében. A férfi kórházi ellátása közben kiderült, hogy feltehetően bűncselekmény áldozata, mert testén több, szúrt sérülést találtak.

A rendőrök a bejelentést követően megkezdték az adatgyűjtést a bűncselekmény elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében, és szombaton elfogták a 24 éves kékcsei férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szúró eszközzel megsebesítette ismerősét.

A szúrások következtében életveszélyes és magatehetetlen állapotban lévő sértettet a férfi sorsára hagyta és távozott a helyszínről. A rendőrök L. K. elfogását követően a rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség előterjesztést tesz a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »