Megszólalt a biztonsági őr, aki kivezette a Tusványoson fütyülő nőt

Megszólalt a biztonsági őr, aki kivezette a Tusványoson fütyülő nőt

Helyesen és jogszerűen járt el, amikor kivezette az Orbán Viktort kifütyülő nőt – állítja az Indexnek András Róbert a tusnádfürdői eset kapcsán.

Amikor a nő jelezte, hogy együttműködik, lazított is a fogáson – mondta ezt András Róbert arra reagálva, hogy a portálnak biztonsági területen jártas források a látottak alapján hangsúlyozták, a fogás szakszerű volt, de az elvezetés után nem kellett volna még „kínozgatni” a nőt.

András Róbert a Dakota Security nevű erdélyi biztonsági cég ügyvezető-tulajdonosa, amely András szerint egy kis cég Csíkszeredában. A biztonsági őrt jól ismerő források szerint a Dakota szokta biztosítani a fideszes vagy a Fideszhez köthető rendezvényeket, valamint helyi sporteseményeket is.

Hírdetés

A felvetésre azonban András az Indexnek azt mondta, cégének mindegy, ki van a színpadon, pártállástól függetlenül bárkinek dolgoznak, aki megfizeti őket. Andrásék néhány éve biztosítják a tusnádfürdői rendezvényt, korábban más cég végezte ezt a munkát. Arra pedig, hogy a portál forrásai szerint jóban van Orbán Viktor személyvédelmi környezetével, mindössze annyit mondott, hogy a tusnádfürdői rendezvényről valóban ismeri őket, de nincs ennél többről szó.

Dakota ügyvezetője civilként dolgozik ezen a területen, korábban semmilyen rendvédelmi szervezetnek nem volt tagja. A hírekkel ellentétben Róbert Andrásnál sem fegyver, sem lövedékálló mellény nem volt Tusnádfürdőn. Andrást egyébként az Index forrásai olyan habitusú embernek ismerik, aki valóban azért avatkozott közbe, hogy a lányt védje.

(MNO nyomán)

Korábban írtuk: "Nem így kellett volna eljárnom" – rájött az Orbán-hívő esküvői fotós, hogy kamera előtt nőt bántalmazni nem jó ötlet


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »