Megszívathatta a közmédia Hadházy Ákost

Az LMP új társelnökét behívták a közrádióba, majd az ajtóban közölték vele, hogy mégsem kell bemennie.

„Legszebb hivatás a szivatás… (sic!)” – kezdte Facebook-posztját Hadházy Ákos, az LMP hétvégén megválasztott társelnöke. Elmesélése szerint meghívták a közrádió reggeli műsorába, amelyen meglepődött, de végül nem csalódott.

„Miután a bejáratnál lébecoló három biztonsági őr beléptetett, jött a szerkesztő és közölte, hogy bocs, de átszerveződött a dolog, és leléphetek:) Szép pálya a politikusi, pláne, ha az ember vidéki és négykor kell kelnie, hogy a reggeli műsorba biztosan odaérjen:)”

– folytatta a sztorit. Állítólag az egyik LMP-sajtósnak küldtek egy SMS-t, hogy Hadházynak nem kell bemennie, de a politikus szerint egy Google-kereséssel megtalálták volna az ő telefonszámát is. Posztját így zárta: „Ez a cég kb. 100 milliárdjába kerül az adófizetőknek. Ebből százezer ember kaphatna egymillió forintot, vagy egymillió százezret… (Aztán inkább valószínűleg csak néhányan kapnak is, de ők irtó sokat:( )”

Volt folytatása is a sztorinak Hadházy Facebook-oldalán: „A Hírtv nem mondta le az interjút, így ott elmondhattam: az Lmp célja nem az, hogy valamilyen statisztika kimutassa, hogy ilyen-olyan munkája mindenkinek van”. Az interjút itt éri el.

Az LMP új társelnökével a szombati tisztújító után a Magyar Nemzet is beszélgetett – az interjút itt olvashatja.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »