Megsértett Trump egy Oscar-díjas színésznőt

Marlee Matlin Oscar-díjas hallássérült amerikai színésznő felháborodásának adott hangot Donald Trump demokrata elnökjelölt rá vonatkozó állítólagos kijelentése miatt.

“A legújabb sajtóhírek szerint Donald Trump visszamaradottnak nevezett. Ez a fogalom undorító, sohasem lenne szabad használni” – írta pénteken a Twitteren és az Instagramon a színésznő.

Matlin kiemelte: több millió hozzá hasonló siket vagy hallássérült ember van, akiket diszkriminálnak. “De siketként is van hangom, amivel elérem, hogy meghallgassanak (…), és elmegyek szavazni” – mondta.

A The Daily Beast weboldalra hivatkozott a színésznő, amely szerint a Donald Trump által vezetett The Celebrity Apprentice című televíziós showműsor több munkatársa is azt állítja, hogy Trump becsmérlően nyilatkozott a színésznőről. Matlin 2011-ben vett részt Trump műsorában.

Marlee Matlin 1987-ben kapta meg a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat az Egy kisebb isten gyermekei című, siketekről szóló drámában játszott szerepéért.

Rovatok: KülföldTelepülés: USACímkék: Donald Trump, Egyesült Államok, amerikai elnökválasztás, külföld, elnökválasztásForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »