Megöltek és kiraboltak egy embert a rapperek, hogy viríthassák a lóvét a koncerten

Megöltek és kiraboltak egy embert a rapperek, hogy viríthassák a lóvét a koncerten

Megölt egy fiatal srácot, kirabolta, majd ezzel a pénzzel vagánykodott koncerrtjén egy floridai rap banda – adja hírül a Fox  News.

A két fekete és egy fehér fiatalemberből álló rablógyilkos trió saját otthonában ütött rajta áldozatukon. Ketten becsöngettek, majd amikor a 21 éves fiú ajtót nyitott, fegyvert rántottak, és behatoltak a házba. Az autóban várakozó harmadik tettes egy lövést hallott, majd társai kirohantak az épületből és bevágódtak a kocsiba. Tyler Macklinnek

300 dollárért és egy kis adag fűért kellett meghalnia,

s, ha már arra jártak, elhozták magukkal a fegyverét is.

A történet ott kezd érdekesebb lenni egy sajnos már megszokottá vált narkós rablógyilkosságnál, hogy az elkövetőknek nem piálták, vagy drogozták el egyből a zsákmányt. A pénzre ugyanis azért volt szükségük, hogy

rap bandájuk másnap esti fellépésén legyen mivel menőzniük.

A “Jail Hosue Bunch” tampai koncertjén a közönség rémálmában se gondolta volna, hogy a színpadon virított zöldhasú egy 21 éves srác életébe került.

A gyilkosság utáni buli minden valószínűség szerint a banda utolsó fellépése volt. A három gyilkost ugyanis szándékos emberöléssel vádolják, amelyet a meglehetősen szigorú floridai törvények szerint halálbüntetéssel, de minimum tényleges életfogytiglannal büntetnek.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »