Megkínoztak és kivégeztek egy ártatlan gólyát Jászapátiban – a „horda” a tettes?

Brutálisan összevertek és megöltek egy gólyát Jászapátiban. Az állat tetemét a jászapáti Szent Imre Katolikus Általános Iskola udvarán találták egy Facebook-poszt szerint. A poszt szerint a madarat az iskola műfüves focipályájára “rendszeresen a kerítésen keresztül beugráló horda” ölhette meg.

Magyar Menedék - Badiny

Az megkínzott gólyáról a Jászapáti én is szeretlek nevű csoportba töltött fel fotókat egy helyi lakos. A madár lábát eltörték, fejét szétzúzták, a szétvert tetemet a kerítés mellett hagyták.

A posztoló azt írta, hogy a megölt gólya minden évben visszatért Jászapátiba, az iskola udvarán szokott rovarokat gyűjtögetni költő párjának. hirdetés

Állatkínzás

Megkínoztak és kivégeztek egy ártatlan gólyát Jászapátiban
A megölt gólya minden évben visszatért Jászapátiba, az iskola udvarán szokott rovarokat gyűjtögetni költő párjának.

2016.05.09 22:44ma.hunyomtatás +-betűmérethirdetés
Brutálisan összevertek és megöltek egy gólyát Jászapátiban. Az állat tetemét a jászapáti Szent Imre Katolikus Általános Iskola udvarán találták egy Facebook-poszt szerint.

Az megkínzott gólyáról a Jászapáti én is szeretlek nevű csoportba töltött fel fotókat egy helyi lakos. A madár lábát eltörték, fejét szétzúzták, a szétvert tetemet a kerítés mellett hagyták.

A posztoló azt írta, hogy a megölt gólya minden évben visszatért Jászapátiba, az iskola udvarán szokott rovarokat gyűjtögetni költő párjának. A poszt szerint a madarat az iskola műfüves focipályájára “rendszeresen a kerítésen keresztül beugráló horda” ölhette meg.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kérdésünkre azt közölte, hogy az ügyben egyelőre nem indult büntetőeljárás. Holnap állatorvosi vizsgálatot végeznek majd az állaton, annak fényében döntik el, hogy indítsanak-e eljárást.

Az iskolában nem vették fel a telefont, és az igazgatót sem sikerült elérnije az Indexnek a mobilján.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »