Megkezdődött a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány nyári üdültetési programsorozata

Ásotthalomban a héten megkezdődött az az üdültetés, amelynek folytatásaként Ózd, Tiszavasvári és Mátraszentimre településeken mintegy 160 fő, jellemzően hátrányos helyzetű, többségében nagycsaládosok nyaraltatását szervezi meg a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány.

Magyar Menedék - Badiny

Négy turnusban, július és augusztus hónapban, a résztvevők számára teljesen ingyenesen történnek az üdülések. Az utazás, a szállás, az étkezés, a kirándulások, a standbelépő és minden egyéb költséget a Jobbik országgyűlési képviselőinek adományaiból fedezi az Alapítvány. Előzetes kalkulációk szerint ennek az összege megközelíti a 6 millió forintot.

A feszült ukrajnai politikai helyzetre való tekintettel, a mátraszentimrei helyszínen hátrányos helyzetű kárpátaljai gyermekeknek lesz lehetőségük egy hét tartalmas kikapcsolódásra.

Az üdültetések célja, hogy teljesen ingyenesen, otthonuktól távol tudjanak pihenni és feltöltődni azok, akiknek az anyagi lehetőségeik szűkössége ezt nem engedné meg, illetve akiknek egy része élete során még egyáltalán nem jutott el nyaralni. Ebben a családok segítségére lesz a megfelelő létszámú és képzettségű személyekből álló önkéntes csapat is. Bízunk abban, hogy kezdeményezésünkkel sikerül hagyományt teremteni, közösséget építve erősíteni az összetartozás érzését, továbbá maradandó élményt nyújtani számukra.

Sneider Tamás, az Országgyűlés és a Jobbik alelnöke


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »