Mégis Van Gaal marad a Manchester United edzője?

SportNagy-Britannia

A De Telegraaf szerint Louis van Gaal még mindig élvezi a Manchester United ügyvezető alelnökének, Ed Woodwardnak a bizalmát, és a klubot birtokló Glazer-család is támogatja – írja a Faktor.

Emiatt pedig nem is fenyegeti a kirúgás veszélye, ami azt jelenti, hogy jövőre is ő lesz a csapat menedzsere.A cikket író Marcel van der Kraan azt mondta, hogy megbízható forrásból értesült, ami azt jelenti, hogy Van Gaal kitölti a szerződését, és mégsem jön a helyére José Mourinho a nyáron. Van Gaal egyébként állítólag egyszer már benyújtotta a lemondását, de azt Woodward nem fogadta el.

Mindez azért érdekes, mert más források arról számoltak be, hogy a Chelsea-től a gyenge szereplés miatt kirúgott Mourinho már aláírt egy előszerződést a Manchesterrel, igaz, attól még elállhat a United, de akkor állítólag sokat kellene fizetnie a portugál edzőnek, akinek a kinevezése ellen a klub több legendája tiltakozott, az állandó botrányai miatt.

A De Telegraaf ezenkívül azt is tudni véli, hogy Van Gaal a nyáron 80 millió fontot (100 millió euró) költhet új játékosokra, az egyik kiszemelt a belga Romelu Lukaku, aki ebben a szezonban 36 meccsen 25 gólt szerzett.

View the full image Forrás: Faktor.hu


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »