Megint nem sikerült legyőzni Szerbiát a férfi vízilabdásoknak

A riói olimpián elkezdődött a vízilabda torna is, a nyitó meccsen Magyarország 13-13-as döntetlent játszott a világ- és Európa-bajnoki címvédő Szerbiával.

A mieink négy góllal is vezettek már, mégsem sikerült nyerniük, de a döntetlen sem rossz eredmény az olimpia egyik legnagyobb favoritja ellen.
A magyar csapat remekül kezdte a mérkőzést, mindig a szerbeknek kellett az eredmény után futniuk. A második félidőt háromgólos előnnyel kezdte Benedek Tibor csapata, sőt, volt négy gól a két csapat között, de egy rövid hullámvölgy elég volt ahhoz, hogy Szerbia feljöjjön.

A meccs végére megint megújultak a mieink, de már nem  tudtak elszakadni, a győzelem így is meglehetett volna, 13–12-es állásnál Filipovics egyenlített ki – mindössze négy másodperc volt ekkor hátra a meccsből…

Magyarország legközelebb hétfőn játszik majd, az ellenfél Ausztrália lesz magyar idő szerint este hat órakor.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Szász Emese olimpiai bajnok lett!Letartóztattak egy olimpikont, mert meg akart erőszakolni két nőtRovatok: SportTelepülés: BrazíliaCímkék: sport, Brazília, magyar férfi vízilabda-válogatott, 2016. évi riói nyári olimpiai játékokForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »