Megint nem lehet ma a Belvárosban autózni

Jelentősen változik a felszíni közösségi közlekedés menetrendje ma Budapesten a Nagy Futam autós és légi parádé miatt. A BKK tájékoztatása szerint lezárták az Erzsébet hidat, a Lánchidat, Pesten a Kossuth Lajos utcát, valamint a Pesti alsó rakpart egy részét, Budán a Hegyalja út, a Budai alsó rakpart, az Attila út és a Krisztina körút egy részét, a Fő utcát, valamint a Szent Gellért rakpartot. A lezárások és forgalomkorlátozások miatt változik a D13-as hajó és több villamos valamint busz menetrendje.

Vasárnap ismét megrendezik a Nagy Futamot, az autós és légi parádét a fővárosban. A rendezvény miatt lezárják a Lánchidat, az Erzsébet hidat, és több belvárosi utcát is, változik a tömegközlekedés rendje is. A szervezők több tízezer emberre számítanak az egész napos programra.

altvj_nagyfutam_160501

Az M4 stábja a rendezvény helyszínén egy kihelyezett stúdióból közvetíti majd a legizgalmasabb pillanatokat, de a Petőfi Rádió is 12 órás élő adással jelentkezik a helyszínről, és az M1 is folyamatosan beszámol majd a Nagy Futam történéseiről.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »