Meghívó Daniel Friberg előadására az ELTE-n

A Konzervatív Hallgatók Szövetsége meghívót tett közzé: Daniel Friberg, “A jobboldal visszatér” c. könyv írója április 7-én, 18:00 órakor előadást tart az ELTE BTK-n (pontos cím: 1088 Budapest, Múzem krt. 6-8.). Ez úton is nagyon köszönjük ennek a konzervatív hallgatói közösségnek, hogy megrendezték, lehetővé tették, hogy a fenti mű alkotója hazánkban is előadást tartson és tapasztalatait, nehezen szerzett, értékes tudását megossza velünk. A meghívó eredeti szövege így szól:

Kedves Hallgatótársak és Érdeklődők!

Örömmel tudatjuk, hogy a Konzervatív Hallgatók Szövetsége szervezésében Budapesten tart előadást Daniel Friberg, “A jobboldal visszatér” című mű szerzője, a Motpol svéd metapolitikai think tank és az Arktos kiadó egyik alapítója, aki jelentős múlttal rendelkezik a svéd jobboldali ellenzékben!

“Európa számos kihívással néz szembe, olyan kihívásokkal, amelyekkel a vaskalapos, inkompetens politikai és tudományos elit, valamint a tömegmédia nem hajlandó szembenézni. A kontrollálatlan bevándorlás, az erőforrások esztelen pazarlása és az európai ember lényegét pusztító fogyasztói társadalom – ezek a gondok olyan kérdéseket vetnek fel, amelyekre a fennálló rendnek nincsen válasza.”

(Idézet Daniel Friberg “A jobboldal visszatér” című művéből)

Munkássága során arra hívja fel a figyelmet, hogy az európai jobboldal egy olyan árokban ragadt, melyből csak egy megfelelő paradigmaváltás létrejöttével bírkózhat ki. A liberalizmus XXI. századi formulája ellenében szükségeltetik egy új jobboldali perspektíva, mely teljes egészében képes válaszokat adni a kor kihívásaira. Daniel Friberg így ezen témában tart előadást, melynek címe:

“Szükséges-e a jobboldali paradigmaváltás?”

———————————————————————————————

Az előadás szabadon látogatható, a tolmácsolás biztosított!

Időpont és helyszín:

ELTE BTK,
2016. április 7.

Szeretettel várunk mindenkit!

Bővebb információk hamarosan!

Forrás: (Konzervatív Hallgatók Szövetsége)


Forrás:generacio.eu
Tovább a cikkre »