Meghekkelték Soros Györgyöt

Több mint 2500 fájlt szivárogtattak ki ismeretlen hekkerek a Soros György által működtetett szervezetektől. A közzétett adatok számos, eddig titkolt tevékenységekre, stratégiákra is rámutatnak.

A DC leaks szombaton több száz belső dokumentumot szivárogtatott ki a milliárdos Soros György által működtetett csoportok különböző osztályaitól, elsősorban az Open Society Foundationstől.

A portál a fájlokat különböző kategóriákba rendezte főleg földrajzi elhelyezkedés szerint. A területek mellett külön kategóriát kapott az amerikai elnöki iroda és a Világbank is. A fájlokat 2008 és 2016 közé datálják.

Az RT arról ír, hogy a közzétett adatok rávilágítanak Soros György különböző tevékenységeire, prioritásaira és stratégiáira is, többek között arra is, hogyan befolyásolta az európai választásokat, a bevándorlást és az Európában elfogadott menedékkérelmeket. 

Egyes feltételezések szerint a DC Leaks néhány amerikai aktivista munkája, akik be akarták mutatni az igazságot az amerikai döntéshozás működéséről és a politikai élet kulcselemeiről.

Az Egyesült Államok biztonságpolitikai szakértői szerint azonban néhány orosz hekker állhat a szivárogtatás mögött.

A DC Leaks már júniusban is szivárogtatott adatokat az Open Society Foundationstől, korábban pedig a NATO egykori tábornokának levelezését hozta nyilvánosságra.

A folytatás – további elérhetőségekkel, illetve azoknak a szervezeteknek az elérhetőségével, akiket támogat az agg tőzsdespekuláns – elérhető ITT

Forrás és fotó: ATV/Kulifai Máté

sokkaljobb-kommentár: Ez a cikk azért is érdekes, mert egy liberális honlap hozza nyilvánossága a liberális Soros (Schwartz) György viselt dolgait. Soros nagyon sok ország ellen indított már támadást a tőzsdéken. A jelcini Oroszországot majdnem bedöntötte, ki is tiltották később az országból, oda már nem mehet, illetve bemehet, csak a biztonságáért nem szavatolnak. Londonban is nagyot alakított, de 2008-ban még az OTP ellen is támadást intézett. Akkor azt mondta, nem tudott róla, az emberei csinálták. Kapott bírságot is az akkori pénzügyi felügyelettől, de hogy befizette volna, arról nem találtunk információt. Vajon hány dollár lehet a számláján, amihez becsületes úton jutott?

Többször volt arról szó, hogy megszüntetik az Európai Unió országában a banki shortolást (fogadásokat), de nem lett belőle semmi. Magyarországon szó volt arról, hogy az adóelkerülő offshore lovagok nem nyerhetnek állami pályázatot. Azóta is ők nyerik… Az útszéli méregdrága óriásplakátokra Soros György fotóját kellene kitenni, bár azt is el kell mondani, hogy a jelenlegi Fideszes potentátok közül néhánynak ő fizette külföldi tandíját.

Hillary Clinton valószínűleg megnyeri az amerikai elnökválasztást, utána még cudarabb idők jönnek nemcsak Amerikára, hanem az egész világra!

Az alfahir.hu cikke Soros György tetteiről elérhető ITT !

Békéscsaba, 2016. augusztus 17.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: Amerika háborúi a második világháború óta: 1945-46 Kína, 1948-49 Görögország, 1950-53 Korea (békekötés nélkül azóta is háborús állapotban van Észak- és Dél-Korea), Kína, 1954 Guatemala, 1958 Indonézia, 1959-61 Kuba, 1960 Guatemala, 1964 Kongó, 1965 Peru, 1964-73 Laosz, 1961-73 Vietnam (nagy bukta, párizsi békekötéssel ért véget!), 1967-69 Guatemala, 1973 Chile, 1983 Grenada, 1983-84 Libanon (ott is sok jelenleg a szír menekült!), 1980 El Salvador, 1980 Nicaragua, 1986 Líbia (most tették végképp tönkre!), 1987 Irak–Irán, 1989 Panama, 1991 Irak, 1993 Szomália, 1998 Szudán, 1999 Jugoszlávia, 2001- jelenleg is Afganisztán, 2003 Irak, befejezés nélkül, nagyrészt az Iszlám Állam fennhatósága alatt, 2008 Koszovó, 2008 Georgia (Grúzia), ( 2011- Líbia, befejezés nélkül, három részre szakítva, egyik részét az Iszlám Állam uralja, és Szíria, ahol szintén jelentős az olajtartalék, oda is benyomult az Amerika és a NATO által létrehozott Iszlám Állam, de már megjelent Afganisztánban is! Afganisztánban, Irakban, Líbiában és Szíriában azóta nincs élhető élet, amióta a háborús héják felforgatták őket. Az emberek menekülnek a háborúk elől főként Európa irányába. Ukrajna a legújabb „szerzemény”, amely nagyon fontos, az Oroszország megszerzését biztosító felvonulási terület. Amerika Európába nehéz fegyvereket telepít, nálunk Székesfehérváron vernek tanyát. Sokan úgy ítélik meg, hogy folyik a harmadik világháború előkészítése. Ezt tette egyre valószínűbbé a varsói NATO-csúcs, ahol ennyi helyi háború és hamis zászlós hadművelet után az oroszokat nevezték agresszornak… Mondj egy szlovák királyt! És mondj egy olyan helyi háborút, ahonnan győztesként vonult el Amerika! (sokkaljobb összeállítás)

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »