Meghalt, miközben a Démonok között új részét nézte

Az indiai férfi a moziban panaszkodott mellkasi fájdalmakra, majd nem sokkal később életét is vesztette. Itt azonban még nincs vége a rejtélyes történetnek.

Életét vesztette egy 65 éves férfi, miközben a Démonok között 2-t nézte az indiai Tiruvannámalajban, Tamilnádu államban – közölte a The Telegraph. Az áldozat a Sri Balasubramaniar moziban nézte a horrorfilmet, amikor mellkasi fájdalmak törtek rá, majd nem sokkal később el is ájult.

A férfit a közeli Old Government kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították a halál beálltát. A holttestét a tiruvannámalaji orvosi egyetem kórházába kellett átvinni, de a Times of India szerint útközben a halottnak és a szállításával megbízott személynek is nyoma veszett.

Bár nyilván van valami racionális magyarázat a férfi halálára és a holttest eltűnésére is, az eset nyomán természetesen szárnyra kaptak a feltételezések, hogy valami természetfeletti történés áll a borzalmak mögött.

A James Wan rendezte alkotást egy hete mutatták be Magyarországon is, és leginkább a Parajelenségek (Paranormal Activity) nyomán népszerűvé vált filmek közt helyezhető el. A film sikeresnek mondható, Észak-Amerikában múlt hét végén 40,4 millió dollárért váltottak rá jegyet. Első része 2013-ban érkezett a mozikba.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »