Meggyilkoltak egy magyar nőt Spanyolországban

MTI nyomán

Konyhakéssel gyilkolt meg egy magyar nőt spanyol élettársa a kelet-spanyolországban Benicássim településen szerdán, és megsebesítette közös gyerekeiket is – közölték a spanyol hatóságok.

A 13 éves kisfiú állapota súlyos, a 11 éves kislány könnyebben sérült meg, mindkettőjüket a közeli Castellón kórházában ápolják – részletezte Juan Carlos Moragues, valenciai kormánymegbízott, aki az ügyről tájékoztatást adott a sajtónak, hozzátéve, hogy már keresik a gyerekek rokonait.
    
Mint mondta, a 40 éves feltételezett elkövető maga értesítette a hatóságokat, felhívta a 112-es segélyhívószámot és bejelentette a bűncselekményt, amelyet a kiérkező csendőröknek is bevallott.
    
A pár szomszédait megdöbbentették a történtek, azt mondták: sosem hallottak veszekedést a lakásból. Ugyanakkor ennek ellentmond az egyik közeli kávézójában dolgozó nő nyilatkozata, aki szerint az áldozat többször is azt mondta egy közös barátnőjüknek, hogy fél.
 
A nyilvánosságra hozott információk szerint a 43 éves áldozatot Krisztinának hívták, és egy idősotthonban dolgozott. A magyar nő halála felháborodást keltett egész Spanyolországban, ahol idén ő a 26. halálos áldozata a nők elleni erőszaknak.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »