Megerőszakolták és még őt tartóztatták le

Katarban egy év felfüggesztett börtönre ítéltek házasságon kívüli szex miatt egy holland nőt, aki azért ment a rendőrségre, mert megerőszakolták.

A március óta fogva tartott 22 éves nőt kiutasítják a Perzsa-öböl menti emírségből, és átszámítva csaknem 230 ezer forintos bírság kifizetésére kötelezik. A holland nagykövet az al-Dzsazíra katari hírtelevíziónak azt mondta, hogy az utrechti nőnek nem kell letöltenie büntetését, és a napokban hazatérhet Hollandiába. Az ügyben vele együtt elítélt férfi, a szíriai Omár Abdalláh al-Hasszán büntetése 100 ostorcsapás a házasságon kívüli szexuális kapcsolatért, további 40 ostorcsapás pedig az alkoholfogyasztásért. Katarban ugyanis mindkettőt tiltja a törvény.     A nő még márciusban egy barátjával turistaként érkezett Katarba. Az incidens a fővárosban, Dohában, egy elegáns szálloda bárjában történt, ahol kísérőjével italozott – írja az MTI. Míg táncolt, valószínűleg valamilyen kábítószert keverhettek az italába, mert röviddel azután, hogy ivott belőle, nem érezte jól magát.

“Arra, ami ezután történt, nem emlékszik: egyedül ébredt fel egy teljesen ismeretlen lakásban, ruhája le volt tépve, és rájött, hogy megerőszakolták.”

Miután a nő a rendőrségnek jelentette a történteket, azonnal őrizetbe vették. A közösségi médiában kampányt indítottak szabadon engedéséért.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Kitépte a 10 éves kislány szívét a gyilkos, miután elrabolta és megerőszakoltaÖt indiai férfi megerőszakolt egy dán nőt – örökre börtönbe mennekKisgyerekek megerőszakolására keresett rá a két tinilány a neten, mielőtt elrabolták a 3 éves kislánytRovatok: KékfényTelepülés: VilágCímkék: kékfény, krimi, nemi erőszak, letartóztatás, házasságtörés, Egyesült Arab EmírségekForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »