Megerőszakoltak egy gyereket Csepelen – fekete hajú, barna szemű elkövetőt keres a rendőrség

Megerőszakoltak egy gyereket Csepelen – fekete hajú, barna szemű elkövetőt keres a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya eljárást indított szexuális erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövető 2016. március 5-én 16 óra 45 perc körüli időben a Budapest XXI., Csete Balázs utcában található parkos területen egy kiskorú sértettet tettleg bántalmazott, majd szexuális erőszak bűntettét követte el sérelmére.

Az elkövető 15-25 év közötti, körülbelül 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Szeme színe barna. Haja göndör, kétoldalt felnyírt, fekete színű. Fogazata hiányos.

A bűncselekmény elkövetésekor világoskék színű, cipzáros pulóvert, fekete színű melegítőnadrágot és világoskék színű "Nike" márkajelzésű cipőt viselt. A cipőn fekete színű pipa volt, valamint mindkét cipő külső és belső részén szakadás volt látható.

A BRFK kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelezze azt az itt található elérhetőségek valamelyikén.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »